Kubus Tip: ZZP Nederland en Kubus

Alle ZZP’ers in Nederland, opgelet! Kubus heeft de handen ineen geslagen met ZZP Nederland en dat is een samenwerking met alleen maar voordelen. Wanneer je ZZP’er bent dan sta je er natuurlijk alleen voor en dat is een keus die je gemaakt hebt bij het opstarten van je onderneming. Door de samenwerking tussen Kubus en ZZP Nederland kun je toch genieten van een stuk collectief voordeel.

ZZP Nederland helpt aangesloten ZZP’ers door het maken van o.a. collectieve inkoopafspraken waar je als aangesloten lid gebruik van kunt maken. De club bestaat inmiddels al uit ruim 43.000 aangesloten ZZp’ers en dat is niet geheel zonder reden.

Door de samenwerking met Kubus is ZZP Nederland nu in staat om op een eenduidige wijze op landelijk niveau de administratie te ontzorgen voor iedereen die niet meer zelf de administratie wil doen. Als ondernemer ben je vaak beter in hetgeen je doet dan in de boekhouding en dat is nu juist het werk waar we bij Kubus in excelleren. Wij worden blij van het ontzorgen van ondernemers in alle fasen van hun administratie, bedrijfsvoering en fiscaliteiten. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor het stellen van vragen, we helpen je gewoon zonder dat de teller loopt. Eerlijke tarieven, landelijke eenheid en duidelijkheid vooraf dat zijn de kernwaarden van Kubus en daar kun je als ZZP’er met extra voordelen gebruik van maken door je aan te melden bij ZZP Nederland. Zo kunnen we “samen werken aan een financieel gezonde toekomst”.

Meer informatie over ZZP Nederland vind je hier.

Kubus Tip: ZZP Nederland en Kubus
Kubus Tip: ZZP Nederland en Kubus

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Fiscale implicaties van afgewaardeerde leningen in bedrijfsfinanciën

  Geplaatst op: 20 juni 2024

 • Villa met praktijkruimte: is de praktijkruimte onderdeel van de woning?

  Geplaatst op: 20 juni 2024

 • Consultatie verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen

  Geplaatst op: 20 juni 2024

 • Inspecteur vernietigt compromis over uitdeling op grond van dwaling

  Geplaatst op: 20 juni 2024