Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Frank Verkoijen, vestigingshouder van Kubus Swalmen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Swalmen

Ik wissel graag met u van gedachten, sta u terzijde en neem werk van u over. Zodat u zelf met een gerust hart kunt ondernemen en geen tijd kwijt hoeft te zijn aan uw boekhouding en administratie. En dat voor een vaste pakketprijs.

Mocht ik in de loop van het jaar zien dat het nodig is om ontwikkelingen met u te bespreken, dan neem ik vanzelfsprekend contact met u op. Er is immers niets zo vervelend als u na afloop van het jaar komen vertellen dat u veel belasting moet nabetalen. Dat houd ik liever in de loop van het jaar voor u in de gaten.
Uit reacties van klanten blijkt dat zij vooral de kleinschaligheid met de daarbij behorende informele sfeer en flexibiliteit bijzonder waarderen. Met als positieve bijkomstigheid dat de Kubus coöperatie de nodige voordelen van een grote organisatie biedt. En dat tegen gunstige tarieven. Want Kubus Swalmen staat vierkant achter uw zaak!

Contact opnemen
Frank Verkoijen

Frank Verkoijen

Over Frank

Ik ben Frank Verkoijen, geboren en getogen in Belfeld en al geruime tijd woonachtig in Swalmen. In de afgelopen 35 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van administratie en financiën. Onder andere als financieel directeur bij diverse internationaal opererende bedrijven. Het heeft echter altijd gekriebeld om een eigen onderneming te starten, zodoende ben ik in 2011 begonnen met een eigen Kubus kantoor in Swalmen.
Een persoonlijke aanpak is mijn motto. Of u nu even wilt bijpraten of overleg wilt plegen over zaken die u bezighouden, zoals de voortgang van uw bedrijf, een investering die u wilt doen of gewoon een algemene belastingvraag: mijn deur staat altijd voor u open en ik voorzie u graag van een passend advies.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Swalmen

De Klein Hei 5
6071 CM Swalmen

06 – 158 551 59
swalmen@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!