Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Frank Verkoijen, vestigingshouder van Kubus Swalmen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Swalmen

Ik wissel graag met je van gedachten, sta je terzijde en neem werk van jou over. Zodat jij zelf met een gerust hart kunt ondernemen en geen tijd kwijt hoeft te zijn aan jouw boekhouding en administratie. En dat voor een vaste pakketprijs.

Mocht ik in de loop van het jaar zien dat het nodig is om ontwikkelingen met je te bespreken, dan neem ik vanzelfsprekend contact met je op. Er is immers niets zo vervelend als je na afloop van het jaar komen vertellen dat je veel belasting moet nabetalen. Dat houd ik liever in de loop van het jaar voor je in de gaten.
Uit reacties van klanten blijkt dat zij vooral de kleinschaligheid met de daarbij behorende informele sfeer en flexibiliteit bijzonder waarderen. Met als positieve bijkomstigheid dat de Kubus coöperatie de nodige voordelen van een grote organisatie biedt. En dat tegen gunstige tarieven. Want Kubus Swalmen staat vierkant achter jouw zaak!

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Swalmen

Frank Verkoijen

Over Frank

Ik ben Frank Verkoijen, geboren en getogen in Belfeld en al geruime tijd woonachtig in Swalmen. In de afgelopen 35 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van administratie en financiën. Onder andere als financieel directeur bij diverse internationaal opererende bedrijven. Het heeft echter altijd gekriebeld om een eigen onderneming te starten, zodoende ben ik in 2011 begonnen met een eigen Kubus kantoor in Swalmen.
Een persoonlijke aanpak is mijn motto. Of je nu even wilt bijpraten of overleg wilt plegen over zaken die je bezighouden, zoals de voortgang van jouw bedrijf, een investering die je wilt doen of gewoon een algemene belastingvraag: mijn deur staat altijd voor je open en ik voorzie je graag van een passend advies.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Swalmen

De Klein Hei 5
6071 CM Swalmen

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE