Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Johan Duijmelinck, vestigingshouder van Kubus Lieshout en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Lieshout

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij administratiekantoor Kubus Lieshout aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Laarbeek

Johan Duijmelinck

Over Johan

“Na mijn opleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy heb ik gewerkt bij een groot accountantskantoor. Vervolgens ben ik werkzaam geweest als hoofd administratie, controller en financieel manager bij bedrijven in verschillende branches. Door de samenwerking met Kubus Coöperatie is alle kennis aanwezig en is continuïteit van dienstverlening gewaarborgd. Daarbij fungeer ik ten alle tijden als jouw vast aanspreekpunt. Voor de afgesproken diensten bied ik je een vaste pakketprijs aan. Dit geeft jou als ondernemer de zekerheid dat er geen onverwachte nota’s volgen. Kleine vragen tussendoor zijn daarbij altijd gratis.

Ik kom graag bij je langs (ook ’s avonds en op zaterdag) voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat Kubus Lieshout voor je kan betekenen.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Lieshout

De Elshorst 4
5735 JC Aarle-Rixtel

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE