Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Sander Driessen, vestigingshouder van Kubus Venlo en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Venlo

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Venlo aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Venlo

Sander Driessen

Over Sander

Als telg uit een ondernemersfamilie heeft ondernemen me altijd bijzonder geboeid. Na ca. 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in allerlei financiële functies in 2007 met veel energie gestart met mijn eigen kantoor: Kubus Venlo.

Ik haal mijn voldoening uit het helpen van andere ondernemers met hun financiële-, fiscale- en daaraan gerelateerde vraagstukken.

Een hoge kwaliteit in dienstverlening en producten vind ik van uitermate groot belang. En daar hoort ook een goede en open communicatie bij. En uiteraard een marktconforme prijs!

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Venlo

Hendrikxstraat 19
5912 BW Venlo

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE