Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Gerrit Spreeuwenberg, vestigingshouder van Kubus Ysselsteyn en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Ysselsteyn

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Ysselsteyn aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Ysselsteyn

Gerrit Spreeuwenberg

Over Gerrit

Als ondernemer wil je je voor 100% focussen op het product/dienst wat je verkoopt/aanbiedt, dit is jouw passie. Daarom ben je met die onderneming gestart. Op administratieve zaken en regelgeving zit je niet te wachten. Dit kan ik als Kubus administratiekantoor van jou overnemen.

Zelf ben ik al meer dan 30 jaar werkzaam geweest als controller bij diverse bedrijven en de laatste 18 jaar tevens als bedrijfsleider. Heb diverse strategische plannen opgesteld, geïmplementeerd en bedrijven naar een hoger plan gebracht. Ik ben doelgericht, pragmatisch, hand on mentaliteit, oog voor kosten en heb een helikopterview.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Ysselsteyn

Kievitsweg 9
5813 CA Ysselsteyn

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE