Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Liane Arends-Olde Riekerink, vestigingshouder van Kubus Oldenzaal en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Oldenzaal

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Oldenzaal aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Liane Arends

Liane Arends-Olde Riekerink

Over Liane

Administratiekantoor Kubus Oldenzaal (met ook als werkgebied Ootmarsum, Denekamp, Weerselo, Losser, Overdinkel, Rossum) luistert naar haar klanten en speelt in op de kansen die er liggen voor ondernemers in de markt door positief kritisch mee te kijken. Met meer dan 25 jaar ervaring in het MKB als financieel specialist en belastingadviseur zorgt administratiekantoor Kubus Oldenzaal er voor dat uw administratie perfect word verzorgd. Tevens wil administratiekantoor Kubus Oldenzaal al haar klanten kwalitatief goede dienstverlening aanbieden waarbij beperking van de belastingdruk een doel kan zijn. Administratiekantoor Kubus Oldenzaal luistert naar uw vragen, geeft u advies waar dat nodig is en neemt het werk uit handen.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Oldenzaal

Burg. Wallerstraat 164
7574 AX Oldenzaal

0541 – 531 804
oldenzaal@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!