Administratiekantoor in Lelystad

Zoek je een goed administratiekantoor in Lelystad? Dan ben je bij administratiekantoor Kubus Lelystad aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Met ons administratiekantoor in Lelystad blijf je financieel gezond

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor in Lelystad dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor in Lelystad

Jolanda Mulder (RB)

Over Kubus Lelystad

Administratiekantoor Kubus Lelystad is vanaf 1-12-2006 lid van Kubus Coöperatie U.A., een landelijke organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en overige specialisten. Kubus Lelystad is tevens lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Hierdoor kan Kubus Lelystad iedere ondernemer van dienst zijn in elke lifecycle van het bedrijf of je nu starter bent of gevestigd ondernemer met of zonder personeel.

Door verregaande administratieve automatisering zijn wij in staat je een pakket op maat aan te bieden en er zo voor te zorgen dat jouw administratie up to date is. Wil jij zelf inboeken, de administratie-bescheiden digitaal aanleveren, of jouw boekhouding geheel uitbesteden? Geen probleem. Wij werken met vaste maandtarieven.

Wij luisteren naar geluiden uit de markt en zodoende merken wij dat er een beweging gaande is van het aloude administratie-/boekhoudkantoor dat alleen de boekhouding inboekt en de noodzakelijke aangiften verzorgt naar een pro-actieve/meedenkende coach/adviseur van de ondernemer. De ondernemer moet tegenwoordig ook met zijn tijd mee gaan en direct inzicht hebben hoe het met zijn onderneming gaat en hierop zijn beslissingen kunnen nemen.

Kortom jij bent degene die bepaalt wat wij voor je kunnen doen en wij zetten hiervoor onze kennis en kunde in. Wij zetten net dat stapje extra voor je.

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens

Marquette 50
8219 AR Lelystad

Routebeschrijving
Contact via mail
Bel ons gerust

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Bekijk alle vestigingen
Zoek op postcode