Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Henri Tops, vestigingshouder van Kubus Duizel en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Duizel

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Duizel aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om je administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Duizel

Henri Tops

Over Henri

Sinds 1 december 2011 ben ik aangesloten bij de Kubus Coöperatie en is mijn administratiekantoor, die toen alweer 10 jaar bestond, omgedoopt tot Kubus Duizel.
Voordat ik mijn eigen kantoor begon ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest bij 3 accountantskantoren in de regio Eindhoven.

Door mijn financiële achtergrond en ervaring ben ik voor de ondernemer dé betrouwbare en ervaren belastingadviseur en administrateur die hij nodig heeft. Ik ben je directe aanspreekpunt, vraagbaak en klankbord. Je bent van harte welkom en ik nodig je graag uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Duizel

Akkerstraat 16
5525 AC Duizel

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE