Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Eric Marx, vestigingshouder van Kubus Nuth en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Nuth

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Nuth aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Nuth

Eric Marx

Over Eric

Mijn naam is Eric Marx en ben op 1 januari 2010 tezamen met mijn echtgenote gestart met een eigen Kubus kantoor in Nuth. Ons team bestaat inmiddels uit 3 medewerkers. Door een ruime ervaring van meer dan 30 jaar ben ik in staat om jou op administratief en fiscaal gebied te ondersteunen. Wij staan klaar voor iedere ondernemer, of het nu gaat om het voeren van je administratie, het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de loonadministratie of de aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

Verder heb ik mij toegelegd en gespecialiseerd in automatiseringsprocessen waardoor de gegevensverwerking en het verschaffen van financiële posities geoptimaliseerd kunnen worden. Een persoonlijke band met mijn klanten, openheid en betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. Ons team, en Kubus, staan voor het leveren van kwaliteit! Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Nuth

Henri Hermansstraat 1
6361 BS Nuth

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE