Geschatte leestijd: 1,2min

Administratiekantoor in Harderwijk

Administratiekantoor Kubus Harderwijk maakt deel uit van de landelijke Kubus Coöperatie. Door gebruik te maken van de Kubus administratieve dienstverlening verzeker jij jezelf als klant van de betrokkenheid van onze medewerkers die alle ins en outs van jouw branche kennen.

Met een achtergrond als financieel directeur en controller, is vestigingshouder Jan van Sloten in staat om allround bedrijfseconomische ondersteuning te bieden aan de klant. Administratiekantoor Kubus Harderwijk, onder leiding van Jan van Sloten, luistert naar de klant en biedt kwaliteitsdiensten aan tegen een vriendelijke prijs.

Ondersteuning administratiekantoor in Harderwijk

Ondanks dat ons administratiekantoor in Harderwijk de administratie, belastingen en jaarrekeningen verzorgt, is administratiekantoor Kubus Harderwijk vooral gespecialiseerd op het gebied van bedrijfseconomische ondersteuning. Administratiekantoor Kubus Harderwijk biedt onder anderen begeleiding bij starters om een goed ondernemersplan op tafel te krijgen. Dit ondernemersplan wordt getoetst op haalbaarheid. Daarnaast ondersteunt administratiekantoor Kubus Harderwijk beginnende ondernemers om zelf hun facturering te kunnen realiseren.

Veel vervelende situaties ontstaan door haperingen in communicatie tussen een ondernemers en accountants. Administratiekantoor Kubus Harderwijk kenmerkt zich door een gedegen communicatie en verplaatst zich in de positie van de ondernemer. Op deze manier kan administratiekantoor Kubus Harderwijk proactief met voorstellen komen om verschillende zaken onder handen te nemen.

Natuurlijk adviseert administratiekantoor Kubus Harderwijk ook bij bedrijfsopvolging en aan- en verkoop van de onderneming. Hoewel administratiekantoor Kubus Harderwijk een zelfstandig kantoor is, kan ze altijd terugvallen op de additionele specialismen van Kubus coöperatie genoten.

Harderwijk

Jan van Sloten

Contactgegevens

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Een greep uit onze vestigingen

  • Kubus Heerlen

  • Kubus Bussum

  • Kubus Etten-Leur

  • Kubus Hengelo

  • Kubus Hulst

  • Kubus Utrecht

  • Kubus Goes

  • Kubus Made