Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Jan Kruithof, vestigingshouder van Kubus Heerenveen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Ons administratiekantoor helpt ondernemers uit geheel zuidwest Friesland. Van administratie tot fiscale boekhouding. Wij zijn 24/7 bereikbaar, werken met voordelige maandabonnementen en bieden volledige ontzorging in jouw administratie. Van verwerking tot aangiftes, fiscale adviezen en jaarrekeningen.

Wij zijn een zelfstandige administratiekantoor onder de vlag van de Kubus Coöperatie, een landelijke franchise van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en marketingspecialisten.

Administratiekantoor Kubus Heerenveen staat garant voor de fiscale expertise van de grote spelers met de charmes van het kleine boekhoudkantoor op de hoek!

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Over Kubus Heerenveen

Kubus Heerenveen is een administratiekantoor dat zich richt op de kleine ondernemers en middelgrote ondernemingen met of zonder personeel in Zuidwest Friesland. Hetgeen waarmee we ons onderscheiden ten opzichte van de concurrent zijn ons uiterst commerciële team, onze scherpe tarieven en onze kennis en wil op het gebied van automatisering.

Kubus Heerenveen bestaat sinds april 2014 en komt voort uit een fusie tussen het administratiekantoor van de ervaren fiscaal specialist Jan Kruithof en twee commerciële specialisten Jos Attema en Hilbert Kuipers van E2O Media uit Heerenveen.

Jan’s eerdere administratiekantoor was een klant van Jos en Hilbert waarvoor zij de telefonische acquisitie en sales werkzaamheden uitvoerden met E2O Media. Door de vele telefonische acquisitiegesprekken met ondernemers door heel Nederland werden de vele zwaktes van administratief dienstverleners in het algemeen blootgelegd. Denk aan matige communicatie, stugge houding, ouderwetse opvattingen, ondoorzichtig handelen, weglopen voor automatisering, uurtje-factuurtje, etc. Hierop ontstond het idee vanuit Jos en Hilbert om samen met Jan een kantoor op te zetten dat haaks op de zwaktes van de concurrent ging staan.

Jan vertelt over Kubus Heerenveen

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Heerenveen

Herenwal 40
8441 BA Heerenveen

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE