Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is René Böhmer, vestigingshouder van Kubus ‘s-Heerenberg en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus ‘s-Heerenberg

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus ‘s-Heerenberg aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Vacature Senior Assistent Accountant

Vacature senior assistent accountant

Voel jij je als senior assistent accountant thuis binnen een klein team en een persoonlijke organisatie, maar met de kwaliteit van de grote accountantskantoren? Wil je zakelijke relaties breed adviseren en ben je ambitieus, stel je graag vragen en ben je toe aan een nieuwe stap? Mooi!

Dan zijn we op zoek naar jou!

VACATURE BEKIJKEN

Over René

Mijn naam is René Böhmer en ik ben in 2012 gestart met Kubus ‘s-Heerenberg. Tijdens mijn loopbaan kwamen op mijn pad enkele landelijke en regionale accountantskantoren, zoals Walgemoed, BDO en KroeseWevers. Na ruim 14 jaar werken voor een baas was het begin 2012 tijd om voor mij zelf te beginnen.

Een persoonlijk band met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Ik wil een betrokken contactpersoon voor u zijn. Alleen op deze manier kan ik die kwaliteit leveren waar Kubus en ik voor staan. Wilt u met mij vrijblijvend een keer om de tafel zitten? Laat het mij weten en ik kom graag bij u langs.

Offerte berekenen
Administratiekantoor Kubus ‘s-Heerenberg

René Böhmer

Contactgegevens Kubus ‘s-Heerenberg

Weteringstraat 17
7041 GW ‘s-Heerenberg

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE