Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Rumo Vergouwen, vestigingshouder van Kubus Hengelo en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Hengelo

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Hengelo aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen

Over Administratiekantoor Kubus Hengelo

"Administratiekantoor Kubus Hengelo, waar wij zorg dragen voor jouw administratie, managementinformatie en alles wat met belasting te maken heeft. Verder zijn wij graag een klankbord voor die aspecten van het ondernemer zijn waar jij zelf misschien iets minder goed in bent of gewoonweg wat je niet wilt doen omdat jouw prioriteiten elders liggen. Uiteraard een goede bereikbaarheid en bezoek bij je aan huis ook buiten de openingstijden.

De kantoorhouder van Administratiekantoor Kubus Hengelo is Rumo Vergouwen met de nodige ervaring op administratief, financieel en fiscaal gebied. Daarnaast vele jaren ervaring in het bedrijfsleven."

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Hengelo

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE