De administratie op maat en naar behoefte geregeld bij Kubus

Ben je op zoek naar een goed administratiekantoor? Dan ben je Kubus aan het juiste adres. Met 60 vestigingen door heel Nederland zit er altijd één bij jou in de buurt! Wij zijn er voor alle ondernemers en maken een pakket voor jou op maat!
Je kunt bijvoorbeeld je administratie van A tot Z door ons laten regelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal werkzaamheden zelf uit te voeren. Dit kan een besparing opleveren en ook daar zijn we open en eerlijk over. Wij willen jou financieel gezond houden en dat doen we door middel van eerlijke prijzen. Wij houden jouw administratie volledig up-to-date en er zijn geen verrassingen. Zowel onze diensten als de kosten zijn volledig helder voordat we beginnen.

De administratie gewenst digitaal & online regelen

Onze Kubus kantoren maken veel gebruik van digitale processen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gratis facturatieprogramma te krijgen via Kubus. Hiermee kun je rekeningen versturen naar je klanten die gelijk gekoppeld worden aan je administratie.
Als ondernemer heb je genoeg afspraken en waarschijnlijk een volle agenda. Wij houden je daarom op de hoogte van administratieve deadlines. Jouw Kubus adviseur voorziet je ook van een kwartaaloverzicht waardoor je meer inzicht krijgt in je financiële situatie. Deze inzichten zijn door het gebruik van onze digitale administratie altijd inzichtelijk. Op die manier blijf je op de hoogte wanneer het jou uitkomt!

Bij Kubus heb je altijd vooraf duidelijkheid. Duidelijkheid over wat je betaalt voor welke dienst, over het op tijd gereed hebben van je jaarrekening en de belastingaangifte en over waar je altijd terecht kunt met ieder vraagstuk.

Ervaar het zelf!

Een greep uit
onze kantoren

  • Oosterhout

  • Nuland

  • Drachten

  • Terneuzen

  • Barneveld

Hierom kies je voor Kubus

Kubus kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Een landelijke coöperatie van accountants, administratie kantoren en boekhouders getoetst op kwaliteit.

Kubus tarieven

Onze Kubus tarieven

Voor ons geen penthouses, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overhead is laag en zo ook onze Kubus tarieven.

Persoonlijk contact

Persoonlijke contact

Geld- en belastingzaken gaan over vertrouwen. Persoonlijk contact hebben we dan ook hoog in het vaandel.

Geruisloze overstap

Geruisloze overstap

Overstappen naar Kubus, maar zie je op tegen die rompslomp? Geen nood! Wij helpen met de overstap!

Modern en innovatief

Modern en innovatief

Je administratie overal en altijd beschikbaar? Dat kan. Wij zijn specialist op het gebied van administratieve automatisering!

Duidelijkheid vooraf

Duidelijkheid vooraf

Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven.