Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Roger Rood, vestigingshouder van Kubus Maastricht Centrum en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Maastricht Centrum

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Maastricht Centrum aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Roger Rood

Roger Rood

Over Roger

Mijn naam is Roger Rood en na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest bij verschillende bedrijven in verschillende financiële functies, ben ik in augustus 2009 met mijn eigen administratiekantoor bij Kubus gestart. Momenteel bestaat mijn klantenpakket uit ondernemingen uit de volgende branches: horeca, webshops, detailhandel, consultancy, zakelijke dienstverlening, transport, vormgeving en nog een aantal uit andere branches in verschillende soorten ondernemingsvormen. Hierbij moet je denken aan eenmanszaken, VOF’s en BV’s.

Wat is Kubus Maastricht Centrum?
Voor jou 1 vast aanspreekpunt maar toch alle specialisten in huis via de Kubus Coöperatie. Je betaalt een vaste pakketprijs per jaar zodat je van te voren weet hoeveel en waarvoor je betaalt. Voor het hele MKB.
Altijd direct te bereiken, korte communicatielijnen. Voor kleine boekhouding tot grote administratie. Kubus Maastricht Centrum zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en biedt je een passende oplossing: Kubus Maastricht Centrum maakt ondernemen leuk!

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Maastricht Centrum

Watermolen 42
6229 PM Maastricht

043 – 851 8312
maastricht.centrum@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!