Overstappen Van administratiekantoor? Kubus Helpt!

Overstappen van administratiekantoor is spannend. Bij een overstap naar een nieuw administratiekantoor komt er gevoelsmatig veel kijken. De overdracht van de administratie, het verdiepen in nieuwe boekhoudsystemen, het leren kennen van de nieuwe administratiekantoor, etc…Gelukkig is een overstap van administratiekantoor slechts eenmalig en daarom maakt Kubus het u gemakkelijk. Kubus helpt u bij de overstap van administratiekantoor. Door op korte termijn te helpen laten we zien wat we u op lange termijn waard zijn. Dat is de kracht van Kubus!

Waarom overstappen van administratiekantoor?

Veel ondernemers zijn in meer of mindere mate ontevreden over hun administratiekantoor, accountant of administratiekantoor. De prijs wordt het vaakst genoemd als voornaamste reden tot een overstap van administratiekantoor. Vaak blijken de redenen echter ietwat genuanceerder. Variërend van slechte communicatie en weinig betrokkenheid, tot ouderwetse werkwijzen en matige kwaliteit. In de praktijk komt het er op neer dat die ondernemers gevoelsmatig teveel betalen voor de geboden dienstverlening van de huidige administratiekantoor. Een uitstekende reden om over te stappen van administratiekantoor.

Waarom overstappen naar een administratiekantoor van Kubus?

Onze Kubus administratiekantoren helpen u graag met de overstap, houden van persoonlijk contact en weten hoe ze extra voor u kunnen betekenen. Bij Kubus bieden we een afgestemd boekhoudpakket tegen eerlijke maandelijkse tarieven. Onze administraties zijn volledig gedigitaliseerd en er op gericht de boekhouding zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Het enige dat u hoeft te doen is uw documenten scannen, mailen en klaar. Wij doen de rest. Van boekingen tot aangiftes, van advies tot jaarrekening. Doordat we onze administraties zo efficiënt hebben ingericht ontstaat er veel meer tijd om u proactief te ondersteunen. Een overstap naar een Kubus administratiekantoor betekent een stap naar tevredenheid!

Waar moet ik aan denken bij een overstap van administratiekantoor?

Wanneer u overstapt van administratiekantoor dient u de administratie over te dragen. Een simpel telefoontje is meestal al voldoende, iedere administratiekantoor is bij wet verplicht om de administratie terug te geven als u daar om vraagt. Veelal wordt 1 januari als overstapdatum aangehouden. De nieuwe administratiekantoor begint dan met een lege administratie en voert dan de jaarrekening van het voorgaande jaar in als beginbalans. Op deze manier houdt u de schoonste boekhouding. Let op: Bij veel boekhouder, accountants en administratiekantoren geldt dat ze liever geen administraties overnemen die al voor de helft zijn ingevuld. Ook komt het voor dat u “gelokt” wordt met lage tarieven en aan het eind van het jaar ineens getrakteerd wordt op torenhoge kosten.

Hoe helpt een Kubus administratiekantoor me bij een overstap?

Alhoewel 1 januari een mooie datum is om over te stappen helpen onze Kubus administratiekantoren natuurlijk óók graag indien u tussentijds wilt overstappen van administratiekantoor. U kunt per direct bij elke Kubus administratiekantoor starten. Onze Kubus administratiekantoren zorgen dat u uw administratie terugkrijgt van uw oude administratiekantoor en voeren de administratie direct in. Zit er een hiaat tussen 1 januari en de daadwerkelijke overstap datum of is er sprake van openstaande belasting aangiftes uit het verleden? Geen probleem, daarover maken we graag duidelijke afspraken met u én het kantoor dat u gedag zegt. Bij ons geen onvoorziene afspraken of lokkertjes. Bij Kubus administratiekantoren weet u altijd waar u aan toe bent!

Kubus, de grootste administratie- en advies keten van Nederland!

Kubus is de grootste landelijke franchise van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en specialisten met een eigentijds en tegendraads karakter. Samen met onze kantoren en onze klanten werken wij aan financieel gezonde toekomst voor iedereen!

Stap vandaag nog over naar een Kubus administratie kantoor bij u in de buurt!

Enthousiast geraakt en denkt voorzichtig aan de mogelijkheden van een overstap? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met een Kubus administratiekantoor bij u uit de buurt! In een ongedwongen gesprek legt onze Kubus adviseur met alle plezier haarfijn uit wat we voor u kunnen betekenen!

klantenservice omzetbelasting

Zit je met vragen over de omzetbelasting?

Bij Kubus houden we van kennis delen. Kennis die voor jou belangrijk is als ondernemer en daarom hebben wij een videoreeks gemaakt.

Hierom kies je voor Kubus

Kubus kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Een landelijke coöperatie van accountants, administratie kantoren en boekhouders getoetst op kwaliteit.

Kubus tarieven

Onze Kubus tarieven

Voor ons geen penthouses, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overhead is laag en zo ook onze Kubus tarieven.

Persoonlijk contact

Persoonlijke contact

Geld- en belastingzaken gaan over vertrouwen. Persoonlijk contact hebben we dan ook hoog in het vaandel.

Geruisloze overstap

Geruisloze overstap

Overstappen naar Kubus, maar zie je op tegen die rompslomp? Geen nood! Wij helpen met de overstap!

Modern en innovatief

Modern en innovatief

Je administratie overal en altijd beschikbaar? Dat kan. Wij zijn specialist op het gebied van administratieve automatisering!

Duidelijkheid vooraf

Duidelijkheid vooraf

Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven.