Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Michael Rosner, vestigingshouder van Kubus Lelystad Zuid en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Lelystad Zuid

Kubus Lelystad Zuid is een full service financieel dienstverlener. U kunt bij administratiekantoor Kubus Lelystad Zuid als ondernemer terecht voor alles wat u nodig heeft om uw onderneming financieel in balans te brengen en te houden:

Wij kunnen uw administratie verzorgen, uw jaarrekening maken voor uzelf, uw bank of uw financier.
De bijbehorende belasting aangiften (oa. omzet belasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, erf- en schenkbelasting) maken.
Maar ook u adviseren over uw rechtsvorm: eenmanszaak, vof, coöperatie, stichting, BV, NV en het omzetten van de ene vorm in de ander en weer terug.
Wij kunnen u ook helpen om uw financiën op orde te krijgen door leningen voor u te regelen.

Contact opnemen
Michael Rosner

Drs. Michael Rosner (MBA)

Over Michael

In de afgelopen 30 jaar heb ik me ontwikkeld tot een allround Business Consultant; met een stevige basis in administratie en belastingadvies. Ik heb een MBA in marketing en een drs opleiding in Accountancy.

Voor vele jaren heb ik in loondienst gewerkt als controller en financieel directeur bij een participatie maatschappij. Daarna ben ik me gaan verdiepen in marketing en ben oa. Marketing directeur van een franchise organisatie geweest.

De laatste 10 jaar ben ik gevestigd als zelfstandige franchise nemer van de Kubus organisatie en houd ik me vooral bezig met het correct en op tijd aanleveren van de benodigde Belasting aangiften en het geven van adviezen hier over aan mijn klanten. Ik doe dat met een 3-tal goed opgeleide werknemers. (HBO niveau). Ons primaire werkgebied omvat Lelystad en Almere. Maar ook daarbuiten kunnen wij ondernemers van dienst zijn.

Ik kan je dan ook goed helpen met je marketing, operationele problemen, personeelsadviezen en juridische zaken. Vooral bij schuldsanering en financiering kan ik je goed van dienst zijn.

Klanten zeggen dat ik uitstekend kan luisteren en erg goed kan helpen om ondernemers door moeilijke tijden heen te begeleiden. Ik kan dat doen omdat ik naast gedegen kennis van zaken, ook zeer bedreven ben in het efficiënt in zetten van IT. Zo kunnen we snel en accuraat cijfers produceren, en de juiste contacten leggen.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Lelystad Zuid

Donaustraat 184
8226 LC Lelystad

0320 – 218 715
lelystad.zuid@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!