Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Sander van Gent, vestigingshouder van Kubus Oosterhout en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Oosterhout

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Oosterhout aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Oosterhout

Sander van Gent

Over Sander

In oktober 2014 heb ik, Sander van Gent, de stap genomen om te beginnen als fulltime ondernemer bij Kubus. Mijn carrière ben ik gestart bij bij de Rabobank. Hier heb ik 7 jaar gewerkt en MKB ondernemers geadviseerd in financiering en verzekeringen. Door me aan te sluiten als franchisenemer bij Kubus heb ik mijn eigen onderneming op een verantwoorde wijze kunnen starten. De kracht van Kubus: openheid en transparantie voor haar klanten was precies wat ik zocht. Kubus Oosterhout is laagdrempelig, denkt met je mee en staat altijd voor je klaar. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Wil je kennis maken, dan kun je mij altijd bellen.

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Oosterhout

Bredaseweg 108-A
4902 NS Oosterhout

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE