Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Anneke Berends, vestigingshouder van Kubus Lunteren en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Lunteren

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij administratiekantoor Kubus Lunteren aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Lunteren

Anneke Berends

Over Anneke

Na mijn studie Economie in Rotterdam ben ik werkzaam geweest bij het Ministerie van Financiën, diverse non-profit organisaties in Nederland, de Verenigde Staten en Indonesië, en bij een middelgroot MKB administratiekantoor in Veenendaal. In 2004 heb ik mijn eigen administratiekantoor gestart, als zesde lid van de toen nog jonge Kubus coöperatie.
Mijn werkgebied omvat Ede, Lunteren en Barneveld. Inmiddels heb ik zo’n 100 collega’s bij Kubus, allen zelfstandig en gespreid in het land gevestigd. Naast mijn eigen onderneming ben ik als mede -eigenaar van de Kubus organisatie nu en in de afgelopen jaren steeds actief lid geweest, o.a. als bestuurslid.

Mijn hart ligt bij kleinere MKB bedrijven die behoefte hebben aan betrouwbare en betaalbare dienstverlening. Ik verdiep mij graag in het bedrijf achter de cijfers en heb een brede cliëntenkring met langjarige plezierige werkrelaties. Ik geloof in de kracht van Kubus: goede dienstverlening voor een redelijke prijs, betrouwbaar en bereikbaar zijn, en de kennis aanwezig in de Kubus organisatie, w.o. fiscalisten en accountants, gebruiken voor onze cliënten.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Lunteren

Mielweg 59
6741 ZW Lunteren

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE