Administratiekantoor in Alkmaar nodig?

“Mijn naam is Ido van der Gragt, vestigingshouder van administratiekantoor Kubus Alkmaar en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor in Alkmaar

Je bent op zoek naar een administratiekantoor in Alkmaar maar je ziet door het bomen het bos niet meer. Begrijpelijk. Dat is ook precies de reden waarom de Kubus Coöperatie bestaat. Iedereen wil persoonlijk contact en korte lijntjes maar ook professioneel geholpen worden en die combinatie is vaak lastig. Bij ons administratiekantoor in Alkmaar ben je verzekerd van persoonlijk contact en de kwaliteit van de grote administratiekantoren. Het Kubus administratiekantoor in Alkmaar wordt geleid door Ido van der Gragt.

kubus alkmaar

Ido van der Gragt

Administratiekantoor Kubus Alkmaar

Vaak komen mensen bij me binnen met boekhoudkundige vragen of vragen op het fiscale vlak. Eenmaal in gesprek blijken ondernemers dan vaak veel meer vragen te hebben over bijvoorbeeld ondernemingsrecht. Vanuit mijn verleden als insolventiespecialist heb ik veel ondernemers bijgestaan die er erg slecht voor stonden en samen werkten we dan naar een stabiele financiële situatie toe. Op dit punt haken andere boekhouders vaak af, maar ik kan hier juist mijn meerwaarde laten zien. Ik vind het enorm interessant om te puzzelen met oplossingen die een onderneming weer op het juiste spoor krijgen. Maar ook voor ondernemers waar alles prima loopt kan ik mijn meerwaarde laten zien door bijvoorbeeld goede fiscale constructies op te stellen die veelal een belastingverlaging tot gevolg hebben.

Ik heb help jouw bedrijf met groeien

Mijn specialismen zijn naast administratie en boekhouding meer gelegen in fiscaal recht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Door deze specialismen samen te voegen zijn wij in staat om klanten te helpen overleven, te laten groeien en ondernemers geld te laten verdienen.
Op mijn 20e ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met mijn eigen bedrijf en sindsdien heb ik niet meer voor een baas gewerkt. Ik heb altijd hard gewerkt en heb diverse bedrijven opgezet en verkocht. Het ging niet altijd van een leien dakje en soms waren het roerige tijden. De enige constante factor was dat ik altijd een goede fiscalist nodig had. Dat gaf mij de motivatie om in 2005 de studie fiscaal recht te gaan volgen. Derhalve ben ik nu nog steeds RB adviseur met alle voordelen voor jou als klant.

Contact opnemen

Het team van Kubus Alkmaar

Ons kantoor bestaat uit meerdere mensen die verschillende taken binnen het kantoor oppakken. Iedereen heeft zijn of haar specialisme en daarmee halen we het hoogst haalbare rendement uit jouw administratie.
Ons team wordt tevens versterkt door Jos Korsen.

Jos is tevens vestigingshouder van Administratiekantoor Kubus Velsen en als voormalig accountant is hij een waardevolle aanvulling aan ons kantoor. Jos heeft als accountant veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en met zijn scherpe en analytische blik komen wij samen tot een uiterst waardevolle dienstverlening waarbij jij het voordeel geniet.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Alkmaar

Ampèrestraat 7
1817 DE Alkmaar

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE