Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Ton Spruit, vestigingshouder van Accountantskantoor Kubus Dordrecht en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Accountantskantoor Kubus Dordrecht

Accountantskantoor Kubus Dordrecht is er voor jou: starter, ondernemer zonder personeel, ondernemer met personeel, directeur-grootaandeelhouder. Of bestuurder van een stichting of vereniging.

Kubus Dordrecht is jouw financiële en economisch adviseur. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de financiële administratie voor de zzp-er en het MKB. Wij regelen en verzorgen de aangiften en maken de jaarrekening. Is er een accountantsverklaring nodig, bijvoorbeeld vanwege de omvang of omdat subsidiegevers dat verlangen? Dan kunnen wij dat verzorgen.

Contact opnemen
Accountantskantoor Kubus Dordrecht

Ton Spruit (RA)

Over Ton

“Na het behalen van zijn diploma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ton (1965) als assistent-accountant zijn loopbaan begonnen. Ton: “Bij een middelgroot accountantskantoor. Al op dag één ervoer ik dat ik hiermee op de juiste plek was beland. En dat gevoel heb ik nog steeds tot op de dag van vandaag“.

Zijn ervaring ligt vooral bij het midden- en kleinbedrijf. Van zzp-er tot ondernemingen met heel wat personeelsleden. Accountancy, zoals het samenstellen van de jaarrekening en coaching op ondernemersgebied, is zijn terrein. Maar ook de accountantscontrole behoort daartoe, denk onder andere aan de controle van de jaarrekening, subsidieafrekening, NIWO, etc.

Ton: “Speciale affiniteit en ervaring heb ik met dienstverlening aan niet-naar-winst-strevende-organisaties (de non-profit), zoals stichtingen en verenigingen. Ons kantoor controleert de jaarrekening en/of subsidie afrekeningen van diverse instellingen, onder andere in Rotterdam en Dordrecht, maar zeker ook daarbuiten“.

Accountantskantoor

Kubus Dordrecht bestaat verder uit Robin, Hatice, Dorette en Hermine. We vormen een klein team, gericht op eerlijke en efficiënte dienstverlening aan onze cliënten.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Kubus Dordrecht

Vrieseweg 80A
3311 NX Dordrecht

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE