In memoriam van Wim van de Ven

Tegendraadse inspirator

Wim was een man die als het even kon tegen de stroom in ging. Waar anderen een probleem zagen, zag hij een uitdaging. Een vernieuwer, een eigenwijze denker die nooit bang was om nieuwe wegen in te slaan en ons inspireerde die wegen ook te volgen.

In memoriam van Wim van de Ven

Wim van de Ven

Empatisch leider

Empathisch Leider Met zijn neus voor commercie haalde hij het beste uit elke situatie. Maar wat hem echt bijzonder maakte, was zijn empathie. Altijd tijd voor een goed gesprek en een luisterend oor. Zijn positieve instelling en humor streek menig controverse soepel glad.

Positieve chaos

Zijn stijl leidde vaak onvermijdelijk tot enige chaos, maar met zijn charisma en enthousiasme, zette hij uiteindelijk telkens weer de neuzen dezelfde richting uit. Hij geloofde in het talent van iedereen en wist mensen te bewegen om te groeien en te bloeien.

Pater familias

Meer dan een leider, was hij de pater familias van onze coöperatie. Zijn betrokkenheid en zorg voor ieder lid maakte van onze club een gemeenschap. Zijn erfenis van medeleven en vastberadenheid zal altijd bij ons blijven.

Zijn nalatenschap

Wim ging zijn eigen weg tot het einde. Zijn moedige keuzes en onwrikbare geest zullen ons blijven inspireren. We zetten zijn werk met trots voort en blijven zijn visie in ere houden.

Beste Wim,

je mocht slechts 66 worden. We gaan je missen!

In diepe dankbaarheid en herinnering

Leden, medewerkers en bestuur van Kubus Coöperatie U.A.en Coöperatie Kubus Lonen

In memoriam van Wim van de Ven
In memoriam van Wim van de Ven

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Vooruitbetaling collegegeld ter verkrijging verblijfsvergunning

  Geplaatst op: 18 juli 2024

 • Dienstverlening hospice niet te vergelijken met hotel

  Geplaatst op: 18 juli 2024

 • Toepassing werktuigenvrijstelling op zonnepanelen

  Geplaatst op: 18 juli 2024

 • Nakijken van scripties en onderwijsvrijstelling

  Geplaatst op: 18 juli 2024