Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is André de Vries, vestigingshouder van Kubus Groningen Zuid en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Groningen Zuid

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Groningen Zuid aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Groningen Zuid

André de Vries

Over André

“Mijn naam is André de Vries en ik heb 7 jaar bij één van de grootste accountantskantoren in Nederland (Ernst & Young) gewerkt en daarna 3 jaar als financieel manager in het bedrijfsleven. Ik heb sinds juli 2011 een eigen Kubus kantoor geopend in (stad) Groningen Zuid. Hier gebruik ik mijn kennis en ervaring om op mijn eigen manier invulling te geven aan het vak van administrateur. Dit doe ik op een persoonlijke manier, waardoor ik met jou als (potentiële) klant een goede en open relatie zal onderhouden. Want ondanks dat veel ondernemers, terecht (!), kijken naar de prijs die hun accountant/administratiekantoor rekent, is het minstens zo belangrijk dat hij/zij een goed contact met je heeft. Op die manier kan hij/zij je van dienst zijn met gepaste adviezen en antwoorden op vragen die je als ondernemer in de loop van jouw carrière tegenkomt.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Groningen Zuid

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE