Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Peter Perquin, vestigingshouder van Kubus Rosmalen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Rosmalen

Samen met jou werkt Kubus Rosmalen aan een financieel gezonde toekomst, zowel zakelijk als privé. Als ondernemer gaat het om een goede betrouwbare administratie en jaarrekening die de basis zijn voor een succesvolle onderneming. Dat geeft overzicht en rust. Als particulier betreft dat een goede balans tussen inkomsten en bestedingen, en juiste belastingaangiftes.

De samenwerking met de Kubus Coöperatie biedt vele voordelen waaronder de uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën. Daarnaast gelden er voor de Kubus kantoren normen en eisen voor de toetreding en opleiding. Permanente educatie is verplicht en er vindt een periodieke toetsing plaats aan het interne kwaliteitssysteem. Tevens werken alle Kubus kantoren met uniforme software en handelswijze. Jouw gegevens worden centraal bewaard op een goed beveiligde plek. Hierdoor kan in geval van ziekte en/of calamiteiten de dienstverlening worden waargenomen en gecontinueerd. De geringe overheadkosten houden de tarieven betaalbaar.

Contact opnemen
Peter Perquin

Peter Perquin

Over Peter

Mijn naam is Peter Perquin en na mijn studies bedrijfseconometrie en actuariaat heb ik tientallen jaren gewerkt in de financiële sector. Na vele jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben een eigen administratiekantoor Kubus Rosmalen gestart, gecombineerd met fiscale advisering en financiële planning. Proactief meedenken en persoonlijke contact vind ik daarbij belangrijk en ik ben daarom te allen tijde jouw vaste aanspreekpunt. Voor de afgesproken diensten hanteer ik een vaste pakketprijs op basis van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kleine vragen tussendoor zijn daarbij gratis.

Naast de administratie, de jaarrekening, belastingaangiftes, fiscaal advies en financiële planning regelt Kubus Rosmalen tevens online boekhouding, bedrijfseconomische ondersteuning, verzekeringen, de loonadministratie, accountancy, subsidies en juridisch advies. Kubus Rosmalen biedt ook begeleiding aan starters en zorgt voor de inkomstenbelasting aangifte en toeslagen aanvraag voor particulieren. Want Kubus Rosmalen staat vierkant achter jouw zaak!

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Rosmalen

Sportlaan 14
5242 CR Rosmalen

06 – 274 106 35
rosmalen@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!