Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Ruud van Opstal, vestigingshouder van Kubus Woerden en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Woerden

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Woerden aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Woerden

Ruud van Opstal

Over Ruud

Administratiekantoor Kubus Woerden is een onderneming van Peter en Ruud van Opstal; jouw partner op het vlak van financiële en administratieve dienstverlening. Wij begeleiden je om het beste uit uw bedrijf te halen. Hierbij ondersteunen wij je, maar ook bieden wij je de mogelijkheid om het hele financiële traject door ons te laten verzorgen, waarbij je kunt doen waar je goed in bent; “ondernemen”.

Wij zijn no-nonsense, flexibel, duidelijk en transparant. Onze kwaliteit als betrouwbare partner is jouw zorg uit handen nemen, door optimale samenwerking met je als ondernemer.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Woerden

Houttuinlaan 4
3447 GM Woerden

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE