Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Ruud van Opstal, vestigingshouder van Kubus Woerden en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Woerden

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Woerden aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Ruud van Opstal

Ruud van Opstal

Over Ruud

Administratiekantoor Kubus Woerden is een onderneming van Peter en Ruud van Opstal; uw partner op het vlak van financiële en administratieve dienstverlening. Wij begeleiden u om het beste uit uw bedrijf te halen. Hierbij ondersteunen wij u, maar ook bieden wij u de mogelijkheid om het hele financiële traject door ons te laten verzorgen, waarbij u kunt doen waar u goed in bent; “ondernemen”.

Wij zijn no-nonsense, flexibel, duidelijk en transparant. Onze kwaliteit als betrouwbare partner is uw zorg uit handen nemen, door optimale samenwerking met u als ondernemer.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Woerden

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!