Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Irma de Graaf, vestigingshouder van Kubus Ridderkerk en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Ridderkerk

Kantoor eigenaresse Irma de Graaf-Klein heeft werkervaring van minstens 30 jaar in de administratieve sector, hierdoor kent zij de klappen van de zweep van haver tot gort. Dit samen met jaarlijkse bijscholing betreffende de nieuwe wet- en regelgeving kun jij ervan op aan dat je op een kwalitatief goede wijze ont-zorgt wordt betreft jouw fiscale aangelegenheden als ondernemer.

Samen met medewerkster Esther en 100 landelijke collega’s staan we vierkant achter jouw zaak.
Administratiekantoor Kubus Ridderkerk begonnen vanuit huis door de groei wordt een kantoor buitenshuis noodzakelijk. De nieuwe locatie is een bedrijfspand aan de Boelewerf 76, te Bolnes op korte afstand van het vertrouwde adres. De ruimte is er na een grondige verbouwing klaar voor.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Ridderkerk

Irma de Graaf

Gevarieerde klanten

De klanten van Kubus Ridderkerk zijn zeer gevarieerd. Van klein tot groot en in vele branches. “Dit maakt het werk erg gevarieerd en leuk om te doen” aldus Irma de Graaf bij wie het persoonlijke en informele contact centraal staat, ongeacht de omvang van de klant. Hierdoor wordt het voor klanten laagdrempelig om zaken te overleggen en kan er beter meegedacht worden. Dit gecombineerd met een hoog service- en kwaliteitsniveau heeft gezorgd voor klantengroei via mond-tot-mond -reclame.

De boekhouding voeren, het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting of bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting of vennootschapsbelasting is voor veel ondernemers een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Het uitbesteden van deze werkzaamheden aan Kubus biedt de ondernemer de gelegenheid meer uit zijn of haar onderneming te halen.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Ridderkerk

Boelewerf 76
2987 VE Ridderkerk

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE