Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Thomas Janssen, vestigingshouder van Kubus Geleen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Geleen

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Geleen aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen

Over Thomas

"Mijn naam is Thomas Janssen en ik ben eigenaar van Kubus Geleen. Kubus is een coöperatie van administratie- en advieskantoren voor het MKB met meer dan 100 kantoren gevestigd door heel Nederland.

Speerpunt van ons bedrijf is persoonlijke aandacht. Door nauw contact en het gevraagd en ongevraagd adviseren van onze klanten kunnen we ze ontzorgen en ze financieel gezond maken en houden. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze financiële specialisten.

Als Kubus adviseur, en met hulp van ons specialisten netwerk, kunnen we je helpen met diensten op het gebied van onder andere administratie, lonen, belastingadvies, verzekeringen en subsidies. Tevens profileren we ons op het gebied van automatisering om sneller, accurater en kostenbesparend voor je te kunnen werken. Transparantie wat betreft mogelijkheden en tarieven zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan."

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Geleen

Margrietlaan 2
6165 CS Geleen

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE