Administratiekantoor in Almelo

Geen enkele ondernemer ontkomt er aan: ieder jaar de jaarcijfers en fiscale aangiften opstellen. Natuurlijk verzorgt Kubus Almelo deze tot in de puntjes!

Wij zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Of de onderneming wordt uitgeoefend in de vorm van een eenmanszaak, vennootschap onder firma of B.V., wij zorgen voor jaarcijfers en fiscale aangiften die voldoen aan alle eisen. En in hoe de cijfers tot stand komen nemen we de ondernemer graag mee. Want uiteindelijk zijn het zijn cijfers!

Wij zorgen voor een adequate indiening van alle stukken, zoals de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. De ondernemer heeft er zo geen omkijken naar!

Contact opnemen
Administratiekantoor in Almelo

Robert Fidder (RB)

Over Kubus Almelo

“Wij zijn er voor ondernemers om ze te ondersteunen op de vele gebieden waarmee ze te maken hebben. Of het nu bijvoorbeeld gaat om de boekhouding, salarisadministratie, belastingen, subsidies of verzekeringen. Bij ons kunnen ze terecht én we ontzorgen ze! Zo krijgen zij ruimte om te doen wat ze willen namelijk ondernemen!
Proactief, goed bereikbaar en snel en adequaat reageren. Daar staan we voor. En wat we doen, doen we tegen heldere, vooraf overeengekomen prijzen.

Kubus Almelo is aangesloten bij Kubus Coöperatie u.a., een samenwerkingsverband van ongeveer 100 zelfstandige accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Daarnaast zijn wij lid van het Register Belastingadviseurs, dé waarborg voor goed fiscaal advies. ​Wij hebben dus alles in huis om MKB-ondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit terwijl we wel de charme hebben van het persoonlijke en laagdrempelige kantoor.”

Geïnteresseerd in onze werkwijze?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat altijd klaar!

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens

Plesmanweg 9
7602 PD Almelo

Routebeschrijving
Contact via mail
Bel ons gerust

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Bekijk alle vestigingen
Zoek op postcode