Terugblik Kubus 2018

2018 is zo goed als voorbij en bij Kubus kijken we met veel plezier terug op het afgelopen jaar. Mede doordat dit voor Kubus een jubileumjaar was, het zal je niet ontgaan zijn dat we inmiddels 15 jaar bestaan, maar zeker ook omdat we nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen. En dan een blik op 2019.. ook dat jaar zal een bijzonder jaar worden. Binnen de organisatie verandert er het een en ander op bestuurlijk niveau door het toetreden van twee nieuwe bestuurders. Maar we gaan ook afscheid van iemand nemen en ondanks dat afscheid nemen soms zwaar is, biedt het ook nieuwe kansen.

Bestuursvoorzitter en tevens grondlegger van de Kubus Coöperatie, Wim van de Ven, hangt na 15 jaar zijn bestuursvoorzitters toga aan de wilgen. Wim heeft vanaf dag 1 een visie gehad en van dat resultaat profiteer jij als Kubus klant iedere dag. Een landelijk netwerk van specialisten in de administratieve dienstverlening voor het MKB binnen Nederland. Een club die zich onderscheidt van andere organisaties door haar coöperatieve insteek met als hoogste doel het optimaal ondersteunen en ontzorgen van haar relaties. Deze visie heeft de organisatie inmiddels naar een van de betere ketens in Nederland gebracht met ca 100 vestigingen en 10.000 actieve klanten binnen het MKB. Toch nemen we niet helemaal afscheid van Wim, hij zal nog steeds actief blijven binnen de club, maar dan met een functie binnen de raad van commissarissen.

Wim, bedankt voor je onuitputtelijke energie en enthousiasme in de afgelopen 15 jaar!

Terugblik Kubus 2018
Terugblik Kubus 2018

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Fiscale implicaties van afgewaardeerde leningen in bedrijfsfinanciën

  Geplaatst op: 20 juni 2024

 • Villa met praktijkruimte: is de praktijkruimte onderdeel van de woning?

  Geplaatst op: 20 juni 2024

 • Consultatie verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen

  Geplaatst op: 20 juni 2024

 • Inspecteur vernietigt compromis over uitdeling op grond van dwaling

  Geplaatst op: 20 juni 2024