Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

Elke ondernemer wil succesvol ondernemen, maar het ondernemerslandschap evolueert voortdurend en dat is een reden waarom steeds meer ondernemers kijken naar het aansluiten bij een franchise. Dan heb je de kracht van een grote organisatie achter je en hoef je niet alles alleen te doen. Bij Kubus word je niet alleen franchisenemer, maar ook mede-eigenaar van de organisatie. Maar er zijn meer redenen waarom Kubus de perfecte partner voor jou is en dat lees je in dit artikel.

Jouw partner in succesvol ondernemen

De Kubus Coöperatie bestaat voor een groot deel uit administratiekantoren die verspreid zitten door heel Nederland. Deze administratiekantoren worden ondersteund door diverse specialisten in ons netwerk, denk hierbij aan juristen, accountants, marketeers en meer. Dit interne netwerk maakt het inwinnen van advies of het uitbesteden van werk een stuk voordeliger voor jouw klant.

Met ruim 65 aangesloten kantoren kunnen we veel inkoopvoordelen bieden op bijvoorbeeld de software.

De Kubus Coöperatie is niet alleen de steun in de rug voor jouw onderneming, maar staat ook voor een kwaliteitsnorm. Dit toetsen wij door middel van trainingen en workshops waar onze leden een minimaal aantal punten moeten halen om aan deze kwaliteitseisen te voldoen. Zo werken we niet alleen aan jouw kantoor maar ook aan de organisatie als geheel.

Welke ondernemers zoeken wij

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde ondernemers die een eigen administratiekantoor hebben, of (met minimaal 5 jaar werkervaring in de financiële sector) een eigen kantoor willen starten. Met een organisatie als Kubus achter je wordt ondernemen ineens een stuk eenvoudiger en daarom ook leuker!

Je kan voor een groot deel leunen op de kwaliteiten en de marketing van Kubus, terwijl je bezig kan houden met wat je het liefste doet: ondernemen!

De kracht van samenwerken

Bij Kubus beseffen we dat ondernemerschap niet betekent dat je alles alleen hoeft te doen. Het betekent dat je de juiste partners vindt om je te ondersteunen bij je reis naar succes. Wij zijn er om je te begeleiden, te ondersteunen en te helpen groeien.

Sluit je aan bij de Kubus Coöperatie en geef jouw administratiekantoor de boost die het verdient. Samen bereiken we grotere hoogten, en samen vieren we het succes van jouw onderneming. De toekomst wacht op jou.

Durf jij de sprong te wagen?

Ik wil een afspraak maken

Bedankt voor je interesse in Kubus! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jou om je aan te sluiten bij Kubus. Vul onderstaand formulier (volledig) in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie
Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Afschrijvingen en investeringen: Hoe optimaal te gebruiken

  Geplaatst op: 12 december 2023

 • Het kiezen van de juiste rechtsvorm voor je onderneming

  Geplaatst op: 15 november 2023

 • Zakelijke versus persoonlijke uitgave: Wat is het verschil?

  Geplaatst op: 27 oktober 2023

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023