Salarissen, lonen en personeel

Binnen onze Kubus organisatie hebben we veel specialismen kantoren in diverse disciplines die jou als ondernemer kunnen helpen in geval van niet alledaagse zaken. In elke nieuwsbrief besteden we aandacht aan dergelijke specialismen en deze maand staat Kubus Lonen centraal. Vaak wordt het verwerken van lonen of salarisstroken gezien als iets wat gewoon even gedaan moet worden maar weet men niet dat de wereld van lonen heel divers is en binnen Kubus terecht als specialistisch werk gezien wordt.

Voordat er überhaupt sprake is van verloning moet je als werkgever eerst iemand aannemen en de afspraken daarover vastleggen in een deugdelijk arbeidscontract. Het goed vastleggen van afspraken voorkomt ellende achteraf wanneer er een kink in de kabel zou komen. Bij Kubus Lonen kun je terecht voor het op laten stellen van goede arbeidsovereenkomsten, maar ook alleen voor het uitbesteden van de salarisadministratie.

Salarisadministratie is precisiewerk en voor iedere loonstrook geldt dat deze op tijd klaar moet zijn, zonder fouten. Wanneer je er voor kiest om je salarisadministratie uit te laten voeren bij Kubus Lonen dan kies je voor gemak. Jouw Kubus kantoor is namelijk je aanspreekpunt en intern wordt alles voor je geregeld tegen vaste tarieven met een moderne aanpak. Neem contact op met je eigen Kubus adviseur en regel vandaag nog al je salariszaken eenvoudig met Kubus.

Salarissen, lonen en personeel
Salarissen, lonen en personeel

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Uitvoeringstoetsen amendementen op Belastingplan 2024

  Geplaatst op: 16 mei 2024

 • Tussentijds beëindigen arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

  Geplaatst op: 16 mei 2024

 • Dien Gecombineerde opgave uiterlijk 15 mei in

  Geplaatst op: 13 mei 2024

 • Onbekwaamheid werknemer geen dringende reden voor ontslag op staande voet

  Geplaatst op: 8 mei 2024