Kubus Klant: Van Arragon Chalet-Bouw

Esthetisch modern, robuust, exclusief of klassiek Bij Van Arragon kiest u uit houtskeletbouw, houtstapelbouw of rondhoutstambouw. Het resultaat is altijd een hoogwaardige recreatiewoning met een uniek karakter. Dankzij de ruime keuze aan materialen richt u uw chalet naar uw specifieke […]

Gepubliceerd op 26 juni 2018

Kubus Klant: Van Arragon Chalet-Bouw

Esthetisch modern, robuust, exclusief of klassiek

Bij Van Arragon kiest u uit houtskeletbouw, houtstapelbouw of rondhoutstambouw. Het resultaat is altijd een hoogwaardige recreatiewoning met een uniek karakter. Dankzij de ruime keuze aan materialen richt u uw chalet naar uw specifieke wensen in. Daarom vindt u bij ons geen kant-en-klare ontwerpen.

Op jonge leeftijd in aanraking gekomen met chalets en het onderhoud ervan, maar pas veel later begonnen met bouwen. ‘Mijn eerste chalet bouwde ik 18 jaar geleden voor mijn moeder en die staat nog steeds’, vertelt Paul, klant van Ben Timmerhuis (Kubus Goor).
Daar begon zijn liefde voor het werken met hout. Een onderscheidende factor van deze chalet bouwer is dat hij alleen werkt met massief hout. Zijn chalets hebben daarom ook een isolatiewaarde van een woonhuis tot 2012.

De complete productie vindt plaats in zijn werkplaats in Borculo. Wilt u een kijkje nemen? Dat kan, maak een afspraak via onderstaand e-mail adres en kijk uw ogen uit!

Speciale aanbieding voor Kubus klanten!

Bestel dit jaar een chalet bij Van Arragon Chalet Bouw en ontvang € 1.500,- aan gratis opties. Denk hierbij aan; inbouw apparatuur in de keuken, een bad, inbouw spotjes etc.

Van Arragon Chalet Bouw is momenteel niet actief meer

Titel

Ga naar de bovenkant