Kubus Klant: Publi House

Schoolreizen, stedentrips, outdoor activiteiten en meer!

Publi House is een zelfstandig en innovatief bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten, gespecialiseerd in crossmediale special interest-merken en vakplatforms. De initiatieven verschijnen zowel in print als online en zijn uiteraard ook mobiel. Aanvullend ondersteunen communities en kwaliteitspanels onze eigen merken. 27 jaar geleden begonnen met een idee op een A4’tje en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in de schoolreizen branche.

Het Nationaal Schoolreis Magazine

‘Het Nationaal Schoolreis Magazine’ is een magazine vol met geweldige ideeën voor het hoogtepunt van het schooljaar, gebundeld in een 174 pagina’s dik magazine die letterlijk op de mat ploft!
Het is dus duidelijk dat de corebusiness van dit opvallende bedrijf de scholengemeenschappen zijn. Zowel in Nederland als in België.

Naast deze schoolreizen zijn ze sinds 1994 ook druk met het magazine ‘Werkweek, buitenschoolse activiteiten’. Hierin staan o.a.; stedentrips, outdoor activiteiten, groepsverblijven etc. Ook deze ideeën verschijnen in een geweldig magazine. Werkweek is daarbij inspirerend en praktisch: adviseert over voorbereiding, vindt arrangement en accommodatie, deelt beoordelingen & belevingen.

Een magazine?

Jazeker! Natuurlijk werken ze ook digitaal maar uit hun ervaring blijkt dat de scholen het liefst een fysiek magazine in handen hebben. Publi House is daarmee ook een van de weinige die zo’n uitgebreid magazine aanbiedt.

Het Nationaal Schoolreis Magazine verschijnt 2 keer per jaar, Werkweek 1 keer per jaar en Het Nationaal Schoolreis Magazine Belgie ook 1 keer per jaar. Deze magazines worden ondersteund door schoolreis.nl, werkweek.nl en schoolreismagazine.be.

Kubus Klant: Publi House
Kubus Klant: Publi House

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Afschrijvingen en investeringen: Hoe optimaal te gebruiken

  Geplaatst op: 12 december 2023

 • Het kiezen van de juiste rechtsvorm voor je onderneming

  Geplaatst op: 15 november 2023

 • Zakelijke versus persoonlijke uitgave: Wat is het verschil?

  Geplaatst op: 27 oktober 2023

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023