Kubus is een heel team achter je hebben

Waarom zou je kiezen voor een dienstverlener die zich aangesloten heeft bij een franchise? Waarom kies je niet gewoon voor je buurman die je boekhouding voor je verzorgt, immers hoe moeilijk kan het zijn? Waarom zou je niet gewoon naar dat kleine kantoortje op de hoek gaan? Nou, daar hebben we bij Kubus een aantal goede antwoorden op!

Boekhouding vaak op de lange baan

Wanneer je start met een bedrijf dan is de boekhouding vaak een onderwerp wat op de lange baan geschoven wordt. Dat is ook logisch want je wil je eerst richten op de handel want daar draait het om. Naarmate je bedrijf beter gaat lopen wordt je administratie steeds omvangrijker en wordt het steeds belangrijker om een goede adviseur naast of tenminste achter je te hebben staan. Bij Kubus vullen we die rol met veel plezier voor je in. Besteed je de boekhouding uit aan Kubus dan ondersteunen we je met management informatie die je helpen kan bij het optimaal runnen van je onderneming. Natuurlijk verzorgen we ook alle zaken rondom de belasting en houden we je administratie up-to-date.

Groot door samenwerking

Wanneer je dit bij Kubus laat verzorgen dan tref je de charme van “het administratiekantoor op de hoek” met de kennis en kunde van de grote spelers in de markt. Wij hebben onze structuur zo ingericht dat we beschikken over alle benodigde kennis binnen de branche waardoor elk onderwerp besproken kan worden. Wordt je Kubus adviseur onverhoopt ziek dan is er altijd back-up binnen de organisatie. Bij Kubus zorgen we ervoor dat onze klanten altijd geholpen worden en dat is de kracht van de franchise en op die manier werken we samen aan een financieel gezonde toekomst.

Kubus is een heel team achter je hebben
Kubus is een heel team achter je hebben

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023