Project omschrijving

Belastingadvies nodig?
Geen probleem!

“Mijn naam is Huub Rosenboom, vestigingshouder van Kubus Belastingadviseur en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Kubus Belastingadviseur

Over het betalen van de belasting wil je als ondernemer geen zorgen maken. Dit moet correct worden gedaan en op een financieel zo gunstig mogelijke manier. Met de kennis en ervaring van onze Kubusadviseurs, kunnen wij een optimale fiscale scan voor je uitvoeren. Met een goed belastingadvies geven wij je inzicht hoe het maximale belastingvoordeel behaald wordt. Jouw Kubus adviseur kan fiscaal advies geven op het moment dat je hier zelf om vraagt, maar ook als wij zelf signaleren dat er actie nodig is.

Contact opnemen
Kubus Belastingadviseur

Huub Rosenboom

Over Huub

“Na mijn studie doctoraal fiscaal recht in Leiden ben ik in 1984 gestart als belastingadviseur in Rotterdam. Ik heb onder meer vanaf begin 1987 tot eind 1991 gewerkt bij Ernst & Young belastingadviseurs Rotterdam. Daarna ben ik overgestapt naar SCT Belastingadviseurs en op 1 januari 1997 via een management buy-out zelfstandig geworden. Sinds maart 2013 heb ik mijn werkgebied verruimd door mijn aansluiting bij de Kubus organisatie.

Als all-round fiscalist heb ik brede ervaring op het hele fiscale werkterrein, zoals de inkomsten-, de vennootschaps-, de omzet-, de loonbelasting en het successierecht. Meer concreet adviseer en begeleid ik bij bedrijfsopvolging, herstructurering, inbreng eenmanszaken of firma’s in besloten vennootschappen. Ik word regelmatig ingezet bij het opzetten van schenkings- en successierecht plannen en bij de advisering van (pensioen)problematiek van de directeur/aandeelhouder en de vermogende particulier.

Ik hou van het fiscale vak en ik vind het bijzonder inspirerend om steeds die oplossing te vinden die het beste bij de klant en zijn onderneming past.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Belastingadviseur

Lijsterbeslaan 5
6982 CL Doesburg

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE