Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Freek Zegger, vestigingshouder van Kubus Nijmegen Centrum en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Nijmegen Centrum

Zoek je een betrouwbaar administratiekantoor in Nijmegen? Dan ben je bij mijn administratiekantoor aan het juiste adres. Wij doen net dat stapje extra om je te ontzorgen van administratieve handelingen en om je te adviseren daar waar nodig. Van verwerking tot aangiftes, fiscale adviezen en jaarrekeningen tot gewoon een keertje sparren over jouw weg naar succes.

Ik ben aangesloten bij de Kubus Coöperatie, de grootste landelijke franchise van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en specialisten met een eigentijds en tegendraads karakter.
Bij mijn Kubus administratiekantoor Nijmegen Centrum ben je verzekerd van een financiële specialist die verder gaat dan een jaarrapport alleen, ik ga voor het maximale rendement voor al mijn klanten. Er zit meer in cijfers!

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Nijmegen Centrum

Freek Zegger

Over Freek

“Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie, mijn vader was altijd notaris en mijn jongere broer heeft een eigen makelaarskantoor in Nijmegen. Ik heb altijd een passie voor cijfers gehad en na diverse dienstverbanden bij zowel kleinere als grotere accountantskantoren wilde ik ook de “andere kant” gaan verkennen. Ik ben als hoofd financiën gaan werken bij een bedrijf waar ik de vertaalslag tussen cijfers en advies mocht maken door middel van rapporteren aan het management. In deze functie heb ik geleerd wat voor een ondernemer het belangrijkste advies vanuit de cijfers zou moeten zijn.

Je mag er op vertrouwen dat ik je administratie netjes bij zal houden. Zo mag je er ook op vertrouwen dat ik een goed onderbouwd jaarrapport voor je op zal stellen. Maar dat maakt mij niet uniek.
Wat mij wel uniek maakt is mijn werkwijze, zo ben ik 24/7 bereikbaar en zal ik je zelfs te woord staan in het weekeind. Daarnaast werk ik met moderne systemen waardoor je administratie steeds up-to-date is en je real time kunt zien wat de stand van zaken is binnen je eigen bedrijf. Maar de belangrijkste reden om je aan te sluiten bij mijn administratiekantoor is mijn drive om jou als ondernemer verder te helpen door sturing en advies vanuit je eigen cijfers.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Nijmegen Centrum

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE