Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Pieter Kuenen, vestigingshouder van Kubus Cuijk en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Cuijk

Als klant van Administratiekantoor Kubus Cuijk heb je grip op vandaag, morgen én overmorgen! Door middel van slimme software en innovatieve oplossingen wordt jouw administratie tot wel 75% geautomatiseerd. Zo kost de administratie jou veel minder tijd, dat geldt ook voor ons. Hierdoor houden we bij Kubus Cuijk dus ruimte over in onze agenda om samen te sparren. Wij zijn jouw ondernemerskompas; bij ons kun je altijd terecht met je vragen.

Wij geloven niet in uren tellen. Nee, wij maken voor jou een pakketprijs op maat waar we al jouw behoeftes in verwerken. Wil je maandelijks sparren over hoe jouw bedrijf ervoor staat? Heb je de ambitie om te groeien en wil je daarbij een objectieve partner aan je zij? Wij ondersteunen je zoals jij wilt, zodat jij meer plezier aan je werk kunt beleven.

Administratiekantoor Kubus Cuijk bestaat uit een enthousiast team van professionals. Ieder heeft daarbij zijn eigen kwaliteiten. Missen we de expertise die jij zoekt? Geen probleem. Dan schakelen we één van onze andere Kubus-specialisten in. Met zo’n honderd kantoren in het hele land is er altijd wel een specialist te vinden die jou kan helpen.

Contact opnemen
Kubus Cuijk

Pieter Kuenen

Over Pieter

“Pieter houdt helemaal niet van boekhouden. Dat verwacht je niet van de eigenaar van Administratiekantoor Kubus Cuijk. Maar juist door administratie te automatiseren, houdt hij tijd over om met jou vooruit te kijken naar vandaag, morgen én overmorgen. Bij ons geen jaar-te-laat-rekening, maar een gedegen blik op de toekomst. Zo helpen wij jou vooruit.”

Over Elke

“Elke is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zowel bij ons op kantoor als aan de telefoon. Zij plant afspraken in en zorgt ervoor dat alles in en om kantoor wordt geregeld. Zo kan ons team lekker doorwerken en zich volledig focussen op onze klanten.”

Over Frank

“Frank zorgt ervoor dat alle automatische transacties goed worden verwerkt. Daarnaast bereidt hij aangiftes voor en stelt hij rapportages op. Ook geeft hij regelmatig instructies en trainingen aan onze klanten. Hierbij helpt hij hen optimaal gebruik te maken van onze innovatieve software. Intern stuurt hij het Backofficeteam aan en beantwoordt hij uiteenlopende vragen over de onderneming van onze klanten.”

Over Brian

“Als Backoffice medewerker zorgt Brian ervoor dat onze klanten 24/7 inzicht hebben in actuele cijfers. Ons Backoffice Team ziet het als een uitdaging om zoveel mogelijk te automatiseren. Dat zorgt voor nog meer werkplezier bij onze klanten en binnen ons team!”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Cuijk

Spinding 5
5431 SN Cuijk

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE