Belastingadvies

Een goede verstandhouding met de belastingdienst is van groot belang. Niemand wil teveel belasting betalen of boetes oplopen. Uw Kubus-adviseur helpt u niet alleen met raad en daad, maar kan ook een fiscale scan voor u uitvoeren en u adviseren over het behalen van het meeste belastingvoordeel.

Fiscale check

De fiscale check is natuurlijk pas effectief als we uw persoonlijke situatie goed kennen. Neem daarom gerust contact op met uw persoonlijke Kubus-adviseur. Bent u nog geen klant bij Kubus? Dan kunt u ons toch – geheel vrijblijvend – zomaar een fiscale vraag stellen, een probleem voorleggen of een second opinion vragen over uw huidige fiscale situatie of wanneer u twijfelt aan de juistheid van uw belastingaangifte.

Zo’n vraag kost u niets. Voor verdere advisering maakt de Kubus-adviseur altijd een scherpe indicatie van de kosten voor u in een offerte*.

Heeft u een fiscale vraag? Vraag het aan uw dichtstbijzijnde Kubus-adviseur.

Vraag het uw adviseur

Belastingadviseur met lef

Uw Kubus-adviseur is goed op de hoogte en weet wat er mogelijk is bij de belastingdienst. We berekenen het maximaal behaalbare belastingvoordeel, weten alles van bijvoorbeeld boxhoppen en maken graag gebruik van de mogelijkheden om gehoord te worden bij bezwaar. Waar er ruimte voor is vragen we voor u om vergoedingen of, in geval van onaanvaardbaar gedrag van een belastingambtenaar, ook om een vervanger. Kortom, wij staan op alle fronten vierkant achter uw zaak.

* Maximaal 1 uur gratis advies, daarboven zal een prijsberekening voor u worden gemaakt.

Het Kubus-pakket

U verdient als ondernemer natuurlijk het liefste uw geld met uw corebusiness. Kubus geeft u vooraf duidelijkheid, met een vaste pakketprijs! Het dienstenpakket van Kubus bestaat standaard uit o.a de volgende diensten:

  • Het invoeren van de administratie in uw computer
  • Het zelf kunnen invoeren, met online boekhouden
  • Controle van uw boekhouding
    … en veel meer!
Het Kubus-pakket Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

Liner Innovation

Laat u door onze klanten overtuigen van het gemak en de kwaliteit van de werkwijze van Kubus.

Bekijk alle succesverhalen