Waarom Zorgeloos Online?

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten. Lees hieronder waarom je je WordPress website moet updaten.

1. Veiligheid verbeteren

De veiligheid van jouw website is natuurlijk het belangrijkste. Je wilt niet dat hackers om wat voor reden dan ook in jouw website kunnen komen. Helemaal niet wanneer je gevoelige informatie bewaart van klanten. Hackers leren trucjes om binnen te komen en ontwikkelaars proberen ze daarin steeds een stap voor te blijven d.m.v. updates. Is er dus een update beschikbaar, niet nadenken maar installeren. Meestal is het updaten geen probleem, maar er kan soms een probleem om de hoek komen kijken en dat wil je natuurlijk niet. Neem daarom contact op met je webdeveloper. Kubus Smart verzorgt voor talloze bedrijven de updates en doen dat voor een vast bedrag per maand. Op die manier ben je verzekerd van een veilige website.

2. Oplossen van fouten

Waar gewerkt wordt maakt men fouten. Het ontwikkelen van software (en de implementatie ervan) kan uiterst ingewikkeld zijn. Het gebeurt daarom ook wel eens dat er fouten in de software zitten. De ontwikkelaars zitten hier bovenop en proberen daarom zo snel mogelijk updates uit te rollen met de oplossing voor de fout.

3. Nieuwe (verbeterde) functionaliteiten

Op basis van kritiek van de gebruikers en nieuwe ideeën in het algemeen wordt software continu verbeterd. Dit geldt dus ook voor WordPress. In de afgelopen jaren is WordPress enorm veranderd en zijn er functionaliteiten bijgekomen. Deze ontwikkeling staat niet stil.
Lees bij de komst van nieuwe updates de release notes eens door. Misschien zijn er wel functionaliteiten toegevoegd waar je enorm veel aan hebt maar waar je niet achter was gekomen zonder de release notes te lezen.

Zorgeloos Online met hulp van professional

Wij verzorgen al jaren voor legio klanten de WordPress updates. Dit doen wij dan voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag varieert op basis van het aantal plug-ins en of je wel of geen webshop hebt. Een eenvoudige website die functioneert als online visitekaartje is logischerwijs eenvoudiger te onderhouden dan een webshop met een vertaal plug-in etc. Daarnaast kunnen we je ook helpen met het optimaliseren van je website. Het bepalen van een pakketprijs is dus altijd maatwerk.

Loop geen onnodig risico en besteed het uit.

Wil jij ook Zorgeloos Online zijn?

Vul dit formulier (volledig) in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Na het invullen van dit formulier zit je nog nergens aan vast. We zullen eerst contact met je opnemen te inventariseren wat jouw wensen zijn.

Jij ook Zorgeloos Online?

Met onze WordPress onderhoud pakketten ben je verzekerd van een veilige website die elke maand voorzien wordt van updates. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw website door ons structureel te optimaliseren. Deze optimalisatie kan betrekking hebben op de techniek, maar ook op jouw vindbaarheid.

Een Zorgeloos Online abonnement heb je al vanaf € 28,95!

WordPress website

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit betekent dat je je website gaat aanpassen zodat zoekmachines hem beter kun lezen om de waarde in te schatten.

Zorgeloos Online

Iedere WordPress website is aan onderhoud onderhevig. Voor € 28,95 per maand verzorgt Kubus Smart maandelijkse updates aan het thema, de plug-ins en het CMS. Inclusief foutherstel en ondersteuning bij incidenten.

Hosting

Iedere site wordt gehost bij NET1, dé hosting partner van Kubus. De hosting kosten bedragen € 13,95 per maand. Voor dit bedrag zorgt Net1 voor een SSL certificaat en kosteloze back-ups in het geval er onverhoopt iets fout gaat.