Wat is een WordPress website

WordPress is een online platform waarin je eenvoudig websites kan (laten) maken. WordPress zelf is echter redelijk beperkt en je bent, als je geen kennis hebt van websites bouwen, compleet overgeleverd aan het template of thema wat je installeert. Dit zorgt er dan ook voor dat veel websites op elkaar lijken en dat je vaak WordPress websites er zo tussenuit pakt.

Unieke benadering om websites te maken

Wij hebben daarom een totaal andere benadering en gebruiken WordPress slechts als een tool om het voor de klant gebruiksvriendelijk te houden. We werken daarom uitsluitend met het thema Avada omdat dit geen standaard thema is. Avada is een builder die veel opties biedt en met onze kennis en ervaring met coderen kunnen wij deze mogelijkheden nog eens flink uitbreiden waardoor bijna alles mogelijk wordt. Jouw website is daarom altijd uniek en precies zoals jij hem wil.

Open Source CMS

Het open source CMS systeem van WordPress is uitermate geschikt om een website in te laten maken. Ook is er steeds meer vraag naar webshops met behulp van WordPress. Doordat WordPress nog steeds populairder wordt komen er ook steeds meer toepassingen (plug-ins) op de markt om nog meer uit je website of webshop te halen. Eén van de belangrijkste verbeteringen die wij in de gaten houden is het veilig houden van jouw WordPress website. Zonder de juiste maatregelen zijn WordPress websites erg kwetsbaar en daarom lees je vaak ook negatieve dingen over dit CMS.

De mooiste WordPress website

Kubus Smart gaat samen met jou om tafel om te ontdekken wat je graag wil. Op basis van dit gesprek gaan wij ontwerpen en na goedkeuring van het ontwerp gaan we beginnen met bouwen.

wordpress website

Sluit je aan bij de rest van de wereld

42% van de websites op de wereld worden gemaakt in het CMS van WordPress! Waar wacht je op?

Ben jij er ook klaar voor?

WordPress website

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit betekent dat je je website gaat aanpassen zodat zoekmachines hem beter kun lezen om de waarde in te schatten.

Zorgeloos Online

Iedere WordPress website is aan onderhoud onderhevig. Voor € 28,95 per maand verzorgt Kubus Smart maandelijkse updates aan het thema, de plug-ins en het CMS. Inclusief foutherstel en ondersteuning bij incidenten.

Hosting

Iedere site wordt gehost bij NET1, dé hosting partner van Kubus. De hosting kosten bedragen € 13,95 per maand. Voor dit bedrag zorgt Net1 voor een SSL certificaat en kosteloze back-ups in het geval er onverhoopt iets fout gaat.

wordpress website

Professioneel advies voor jouw WordPress website

Wij zijn gespecialiseerd in krachtige WordPress websites. We hebben enorme kennis en jarenlange ervaring in WordPress, themes en plugins. We ontwikkelen jouw site zoals jij dat wilt zonder voorafgaande ontwikkelingskosten.

Wij laten jouw wensen uitkomen

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde in WordPress. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces van je website. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering!

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?
www.wordpress.org