Professionele foto en video voor schappelijke prijzen

Wil jij jouw marketing uitingen naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar een goede partner voor professionele fotografie? Fotografie die jou, jouw mensen of jouw bedrijf neerzetten zoals jij wilt? Wij helpen je verder! Met mooie, sfeervolle beelden kun je je kantoor de juiste uitstraling geven. Een uitstraling die je missie, visie en professionaliteit representeert. We zijn enthousiast, denken met je mee en zorgen voor creatieve ideeën!

Voor veel mensen is een fotosessie best spannend. Wij nemen de tijd voor je en stellen jou en je medewerkers tijdens de fotosessie op je gemak. We dragen daarbij zorg voor een ontspannen sfeer zodat je jezelf bent voor de camera. De beste foto’s zijn vaak spontaan.

Voor het maken van foto en video komen we natuurlijk graag bij je langs op locatie. Het liefst schieten we foto’s en video’s met het dagelijks aanwezige licht om de sfeer in je bedrijf zo natuurlijk als mogelijk te houden.

Foto’s voor diverse doeleindes

Kubus Smart is expert op gebied van o.a. fotografie in diverse disciplines. Met onze professionele apparatuur en losse aanpak ben jij verzekerd van een leuke shoot. Een shoot die ook nog eens geweldige foto’s oplevert waar jij mee aan de slag kan gaan!

Foto’s voor diverse doeleinde

Wij maken foto’s voor diverse doeleinde en elk doeleinde vraagt om zijn eigen aanpak en discipline. Daarom is het goed om van te voren te weten wat voor soort foto’s je wilt. Bij dit proces kunnen wij je ook uitstekend helpen en adviseren.

Kubus Heerenveen

Kubus Alphen aan den Rijn

Foto en video inzetten voor je marketing

Wil jij je fotografie gebruiken voor marketing uitingen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood! Ons team bestaat uit diverse experts waaronder ook marketing experts. Dit team kan jou uitstekend begeleiden en helpen bij het uitzetten van je marketingstrategie. Daarnaast doen wij voor diverse bedrijven de advertising. Dit kan ook zeer lucratief zijn!

Social Media

Wil jij de foto’s inzetten op social media maar heb je daar geen tijd voor? Dat begrijpen we goed. Daarom beheren wij diverse social media kanalen van Kubus leden en andere klanten. Geen stress meer! Wij ontzorgen jou en zorgen voor een gevulde tijdlijn!

foto en video
foto en video

Foto en video voor jouw Kubus vestiging

Het is als vestiging altijd handig om te beschikken over kwalitatieve foto’s voor je pagina op Kubus.nl, eigen website, social media, drukwerken en andere doeleinden. Wij hebben daarom kant en klare foto en video pakketten voor je samengesteld waarbij we op locatie langskomen tegen schappelijke tarieven.

Een foto of video pakket bieden wij al aan vanaf € 495,-.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!