Laat je zien op Social Media

Social media speelt tegenwoordig een belangrijke rol voor bedrijven. Het hoort dan ook al thuis in marketingstrategie. Deze online profielen leveren je in potentie een gratis publiek op wat kan leiden tot grote resultaten!

Er gaat echter veel tijd in zitten en veel bedrijven ‘doen maar wat’ op social media. Wil jij het anders aanpakken? Ben jij klaar voor de volgende stap op je online media? Dan is Kubus Smart dé partij voor jou! Met onze kennis over marketing, online media én de uitvoering bieden wij de ultieme mix en kunnen we onze tarieven scherp houden! Geen gedoe met externe partners wanneer er een ontwerp gemaakt moet worden. Maar korte lijntjes en voor jou als klant altijd 1 vast aanspreekpunt!

Wij verzorgen voornamelijk updatesvoor Facebook en LinkedIn, maar eventueel ook voor Instagram en andere platformen.

Facebook

Heb jij moeite met het onderhouden van je Facebook pagina? Vind je het lastig om met regelmaat originele content te plaatsen? Weet je niet waar je moet beginnen of het je er simpelweg geen tijd voor?

Kubus Smart ontzorgt met het onderhouden van Facebook pagina’s. Wij optimaliseren je pagina door het invullen van alle relevante gegevens. Tevens voorzien we je pagina van de juiste omslagfoto en een leuke profielfoto. Heb je die niet? Dan kunnen we die natuurlijk altijd voor je maken. Vervolgens is het belangrijk om met een bepaalde frequentie updates op je tijdlijn te plaatsen. Hoe vaak je dit doet is minder belangrijk dan de discipline waarmee je dit doet en daar wringt het vaak bij de meeste mensen.

Een pakket of maatwerk

Wij bieden verschillende pakketten aan waarmee we je kunnen ontzorgen in het plaatsen van geschikte content op je tijdlijn. Indien gewenst maken we op jouw locatie het nodige beeldmateriaal voor deze updates. Passen onze pakketten niet bij jouw wensen? Dan gaan we samen de beste strategie bepalen. Laat Kubus Smart je helpen met de juiste Facebook strategie.

social media facebook

LinkedIn

Als je doelgroep B2B (business to business/zakelijk) is dan is LinkedIn een sterk kanaal om jezelf, je bedrijf, je producten en diensten aan de man te brengen. LinkedIn is een social media platform gericht op zakelijke gebruikers wereldwijd.

Allereerst heb je een persoonlijk profiel nodig. Hierbij is het belangrijk dat het profiel ook een professionele uitstraling heeft. Met dit persoonlijke profiel kun je bedrijfspagina’s beheren. Met een bedrijfspagina op LinkedIn geef je je bedrijf een gezicht en creëer je volgers. Een bedrijfspagina heb je ook nodig als je advertising wilt inzetten voor je bedrijf.

Professioneel LinkedIn profiel

Met een geoptimaliseerd LinkedIn profiel kom je sterk, zelfverzekerd en geloofwaardig over. Wie er professioneel uitziet trekt sneller professionals aan. Een professioneel profiel draagt bij aan hoe jij over komt. Met een geoptimaliseerd LinkedIn account kom je sterk, zelfverzekerd en geloofwaardig over. Wie er professioneel uitziet trekt sneller professionals aan. Met deze profiel optimalisatie kunnen wij jou uitstekend helpen. Dit doen wij in een aantal stappen.

social media linkedin

Word actief op je persoonlijke profiel

Je hebt nu een professioneel gestyled persoonlijk profiel. Nu is zaak dat je actief wordt met als doelstelling dat je opvalt en nieuwe connecties op doet. Ergo, om je netwerk op te bouwen. Als je niets doet sta je stil. Op je persoonlijke LinkedIn account is het van belang om jezelf centraal te stellen maar zakelijk te blijven. Het is raadzaam om regelmatig posts te plaatsen over je werk, uitdagingen en ervaringen.

LinkedIn beheer uitbesteden? Geen probleem!

Heb je geen tijd of zin om updates op LinkedIn te plaatsen? Ook het beheren van het LinkedIn kanaal is iets wat wij voor je kunnen doen. Vanaf € 49,- p/m beheren we jouw account en plaatsen we elke week een update.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!