NET1 hosting op hoge kwaliteit servers

Onze servers worden 24/7 gemonitord en beschikken over up-to-date besturingssystemen en firewalls. In de afgelopen jaren realiseerden wij jaar op jaar een uptime van 99,99% op onze servers. Wij maken gebruik van DNS servers op fysiek gescheiden locaties in Nederland. Dagelijkse back-ups op servers in een fysiek gescheiden datacenter behoren standaard bij onze Hostingpakketten.

SSL certificaten

Standaard is een internetverbinding niet beveiligd en dus kan informatie worden onderschept. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde verbinding verloopt.

Door het SSL-certificaat geeft u aan dat uw website betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is uw veilige website te herkennen aan een slotje vóór de URL in de adresbalk van de browser. Door hierop te klikken kan de klant ook uw geverifieerde bedrijfsinformatie zien. Informatie die de bezoeker op de website achterlaat, kan niet worden onderschept of afgeluisterd.

NET1 hosting partner van Kubus

NET1 is al jaren dé hosting partner van Kubus. Voor Kubus leden bedragen de hosting kosten slechts € 13,95 p/m. Dit bedrag is inclusief een SSL certificaat en back-ups. Ons vaste contactpersoon bij NET1 hosting is Henk van Beelen.

Contactgegevens NET1 hosting
Postbus 31200
6503 CE Nijmegen
024 – 344 8590
info@net1.nl

WordPress website

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit betekent dat je je website gaat aanpassen zodat zoekmachines hem beter kun lezen om de waarde in te schatten.

Zorgeloos Online

Iedere WordPress website is aan onderhoud onderhevig. Voor € 28,95 per maand verzorgt Kubus Smart maandelijkse updates aan het thema, de plug-ins en het CMS. Inclusief foutherstel en ondersteuning bij incidenten.

Hosting

Iedere site wordt gehost bij NET1, dé hosting partner van Kubus. De hosting kosten bedragen € 13,95 per maand. Voor dit bedrag zorgt Net1 voor een SSL certificaat en kosteloze back-ups in het geval er onverhoopt iets fout gaat.