Project omschrijving

Wij brengen je marketing & media naar the next level!

“Wij zijn Kubus Smart, specialist in marketing en media en wij staan graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Mediakantoor Kubus Smart

Kubus Smart is het full-service no nonsense media & marketing bureau binnen de Kubus Coöperatie. Het maken, onderhouden en optimaliseren van websites is onze corebusiness. Wij zien het creëren van een website als een totaal project. Je wil natuurlijk ook dat je te vinden bent op Google, anders heeft jouw website geen enkele functie. Het (on)betaald vindbaar maken van websites is waar wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Wij leveren niet alleen technisch zuivere website maar houden bij elke stap ook rekening met het SEO en Google Ads traject. Of het nou gaat om het verzamelen van leads of verkopen van producten, wij helpen je graag!

Media en meer!

Een website bestaat natuurlijk niet alleen uit goed doordachte teksten maar ook uit foto’s en video’s. Dit kan uitbesteed worden maar waarom zou je dat doen? Wij nemen ook dit mee in het totaalpakket en zijn bedreven in foto- en videografie. Zo hebben wij ook alle Kubus foto’s mogen maken. En natuurlijk de Fiscaal Actueel video’s.

Onderhoud van WordPress websites

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten.

Meer weten over veiligheid? Klik dan hier.

Kubus tarieven
Alle aandacht voor jou
Jarenlange kennis & expertise
Alles in eigen beheer

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Mail naar info@kubussmart.nl of bel 085 – 0516 870

Kubus Smart designed de mooiste ontwerpen voor je!

Met onze verreikende expertise, servicegerichte dienstverlening, de passie voor ons vak en een ontzettend tof team maken wij Kubus klanten succesvoller. Wij promoten en verstevigen hun merken, producten en dienstverlening tegen messcherpe tarieven en met maximaal resultaat.

Kubus Smart is het alias van het moederbedrijf E2O Media dat in 2013 werd opgericht door sales & marketing specialisten Jos Attema en Hilbert Kuipers. Kubus Smart verzorgt de centrale marketing voor de Kubus Coöperatie en helpt leden met toffe marketing concepten

Offerte aanvragen

Onze specialisaties

WordPress & WooCommerce
Adobe gespecialiseerd
Videoproducties
Fotografie
Marketing & mediastrategie
Youtube
Social Media
Content Creating

Kubus Smart

Albert Einsteinweg 4a
8501 XE Joure
085 – 0516 870
info@kubussmart.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Overzicht van onze vestigingen

    Overzicht van onze vestigingen

    VESTIGINGEN
    ZOEK OP POSTCODE