Word KUBUS-adviseur

Lid worden

Heb je van nature de drive om bedrijven en ondernemers sterker te maken en jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar professionals zoals jij!

Als Kubus-adviseur bent je zelfstandig, maar kun je altijd op de juiste momenten gebruik maken van expertises uit het grote Kubus-netwerk. Je krijgt van de coöperatie ondersteuning op het gebied van klantenwerving, vaktechniek, marketing, en daarnaast kun je gebruik maken van de digitale omgeving van Kubus. Neem contact op over een lidmaatschap en ontdek welke voordelen er nog meer zijn om bij Kubus aan te sluiten.

SLECHTS PLAATS VOOR 15 NIEUWE VESTIGINGEN PER JAAR

Kubus vestigingen
Nieuwe Kubus vestigingen in 2018.

Nog 8 plaatsen vrij, bent u onze volgende collega?

Waarom lid worden?

Kubus Coöperatie is eigenzinnig en tegendraads, en acteert op een wijze die haaks staat op wat gebruikelijk is in de sector. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het slim is om je eigen Kubus-kantoor te beginnen!

Franchisee worden

Als Kubus-adviseur ben je zelfstandig, maar kun je altijd op de juiste momenten gebruik maken van expertise uit het grote Kubus-netwerk. Je krijgt van de coöperatie ondersteuning op het gebied van klantenwerving, vaktechniek en marketing, en zo zijn er nog veel meer redenen om bij Kubus aan te sluiten.

BEKIJK HIER ONZE BROCHURE…
BEKIJK HIER ONZE FRANCHISE FLYER…

 

 

  • Kubus is de grootste landelijke formule in de accountancy branche
  • Kubus is altijd bij jou in de buurt
  • Kubus heeft een groot netwerk van adviseurs dat de komende jaren verder groeit
  • Kubus deelt kennis en ervaring.
  • Kubus werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • Kubus traint haar leden permanent om een goede adviseur te zijn en te blijven