Bedrijfsopvolging

Wat is uw bedrijf op dit ogenblik waard? Heeft u al eens nagedacht over opvolging? Als u uw bedrijfsopvolging (corporate finance) fiscaal zo goed mogelijk wilt regelen, ga dan eens om de tafel met met Kubus Corporate finance. We bepalen de waarde van uw bedrijf en gaan op zoek naar een geschikte koper voor u.

Afscheid nemen van uw bedrijf is niet makkelijk, dat weten wij uit ervaring. Laat u daarom goed begeleiden. Ons advies is: begin al 5 jaar van tevoren met het fiscaal en commercieel voorbereiden van de verkoop. Als rechterhand en klankbord staat Kubus u terzijde bij alle complexe zaken die komen kijken bij een geslaagde bedrijfsopvolging. Kubus staat vierkant achter uw zaak.

Aankoop en verkoop van bedrijven

Niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de aankoop van bedrijven biedt Kubus u de helpende hand. Dat doen we in samenwerking met onze zusterorganisatie Primus inter pares. We berekenen volgens de discounted-cashflowmethode de waarde van uw bedrijf, zoeken zowel potentiële kopers als bedrijven of bedrijfsonderdelen die bij u passen en helpen met de financiering van de aankoop.

Neem voor meer informatie contact op met Wim van de Ven QC van Kubus Coöperatie u.a. in Deest, telefoonnummer 0487-51 75 35.

Uitgelicht

Overdracht aandelen aan bv voor te lage waarde

De houder van een aanmerkelijk belang in twee Nederlandse bv’s kocht in december … Lees verder

Goedkeuring schulden en vruchtgebruik in box 3

De staatssecretaris van Financiën heeft een besluit van 31 oktober 2016 over box … Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klanten aan het woord

Lekkerbootjevaren.nl

Laat u door onze klanten overtuigen van het gemak en de kwaliteit van de werkwijze van Kubus.

Bekijk alle succesverhalen