VOF

Als u samen met een of meer personen een onderneming heeft of start, kan dat onder andere in de vorm van een vennootschap onder firma (VOF). Binnen een VOF neemt u samen beslissingen, maar bent u ook samen en ieder afzonderlijk aansprakelijk voor de consequenties van die beslissingen. We spreken van 100% hoofdelijke aansprakelijkheid voor alle VOF-schulden. U moet dus goed opletten met wie en onder welke voorwaarden u een VOF aangaat. Toch kan een VOF de juiste keuze voor u zijn, mits u het goed aanpakt. Of een VOF voor u de meest geschikte rechtsvorm is en wat de fiscale aspecten ervan zijn, kan Kubus prima voor u uiteenzetten.

Uw Kubus-adviseur legt u glashelder uit hoe een VOF op boekhoudkundig gebied ingericht moet worden en hoe u zo weinig mogelijk inkomstenbelasting hoeft te betalen. Natuurlijk kunnen wij ook helpen met uw omzetbelasting en, zodra u personeel krijgt, met uw loonbelasting. Tevens kunnen wij u begeleiden alles in goede banen te leiden, met u mee te denken en zijn wij graag bereid uw aangiftes uitgebreid toe te lichten.

Heeft u nog geen Kubus-adviseur? Vul dan hier uw postcode in en u ontvangt een lijstje met de dichtstbijzijnde vestigingen van Kubus.

Vind een vestiging

NOG GELD TEGOED VAN DE BELASTINGDIENST?

belastingdienstHeeft u nog geld tegoed van de Belastingdienst?

Lees verder

Meer informatie

Klanten aan het woord

Vegetarisch Restaurant

Laat u door onze klanten overtuigen van het gemak en de kwaliteit van de werkwijze van Kubus.

Bekijk alle succesverhalen