BV

Bij een besloten vennootschap (BV) met beperkte aansprakelijkheid is uw aansprakelijkheid beperkt tot uw ondernemingsvermogen. Het privévermogen blijft dus in principe buiten schot, daar kan uw Kubus-adviseur u de exacte details over vertellen. Sinds 2011 is het een stuk eenvoudiger om als (flex) BV aan de slag te kunnen dan voorheen. Zo hoeft er nu niet meer € 18.000 gestort te worden en is er ook geen antecedentencheck meer.

Waarom een BV voor u de beste rechtsvorm is en wat de fiscale consequenties en voordelen zijn van deze constructie, kan uw Kubus-adviseur goed onderbouwen voor u.

Zo leggen wij u graag uit hoe een besloten vennootschap op boekhoudkundig gebied ingericht moet worden en hoe u zo weinig mogelijk vennootschapsbelasting hoeft te betalen. Maar we helpen u natuurlijk ook met uw omzetbelasting en uw loonbelasting, zodra er sprake is van personeel. Tevens begeleiden wij u graag bij de omzetting naar of inbreng in een BV en leiden alles voor u in goede banen. Wij voorzien u graag van een deskundig advies.

Heeft u nog geen Kubus-adviseur? Vul dan hier uw postcode in en u krijgt een lijstje met de dichtstbijzijnde vestigingen van Kubus.

Vind een vestiging

Uitgelicht

Overdracht aandelen aan bv voor te lage waarde

De houder van een aanmerkelijk belang in twee Nederlandse bv’s kocht in december … Lees verder

Proefprocedure box 3

Volgens artikel 1 van het Eerste Protocol (EP) bij het Europese Verdrag ter … Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klanten aan het woord

Arteffect

Laat u door onze klanten overtuigen van het gemak en de kwaliteit van de werkwijze van Kubus.

Bekijk alle succesverhalen