Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Erik Bardelmeijer, vestigingshouder van Kubus Zutphen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Accountantskantoor Kubus Zutphen

Het draait bij Kubus Zutphen om méér dan cijfers alleen. Het is onze persoonlijke missie om jou als ondernemer centraal te stellen in het administratieve proces. Iedere ondernemer is uniek en daar hoort een unieke aanpak bij.

Wij geloven niet in kant-en-klare oplossingen of voor iedere klant hetzelfde doen. Wij geloven in elkaar beter leren kennen. Het verhaal achter jouw bedrijf. Vertel ons waarom jij doet wat jij doet als ondernemer en waar jij de stip op jouw horizon zet. Met deze waardevolle informatie kunnen wij jou voorzien van het beste administratieve advies. Zodat jij jouw business verder kunt laten groeien. Dit is het stapje extra die je van Kubus Zutphen kunt én mag verwachten!

Wij hebben een ‘alle kaarten op tafel’-mentaliteit als accountantskantoor, zodat je altijd weet waar je aan toe bent als ondernemer en nooit voor onvoorziene situaties komt te staan. Je kunt er vanuit gaan dat elke financiële oplossing die wij aanreiken perfect aansluit bij jou en jouw wensen als ondernemer.

Contact opnemen
Erik Bardelmeijer

Erik Bardelmeijer

Over ons

Administratiekantoor Kubus Zutphen bestaat uit een team van zeven specialisten die jou graag voorzien van financieel advies. Als administratiekantoor hebben wij een ‘alle kaarten op tafel’-mentaliteit, zodat je altijd weet waar je aan toe bent als ondernemer en nooit voor onvoorziene omstandigheden komt te staan. Heb je een ondernemersvraag? Neem contact op en dan gaan wij kijken wat voor jou de beste oplossing is.

Ieder van ons team werkt vanuit zijn of haar eigen specialisme en hierdoor voegen wij waarde toe aan jouw onderneming. De volgende specialisten staan elke dag voor je klaar in ons administratie- accountantskantoor in Zutphen.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Zutphen

Industrieweg 85
7202 CA Zutphen

0575 – 574 953
zutphen@kubus.nl
www.kubuszutphen.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!