Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Sebas Bennis, vestigingshouder van Kubus Zuidplas en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Zuidplas

Wij bieden het beste van beide werelden. Alle voordelen van een ervaren grote organisatie, gecombineerd met de betrokken aanpak van een kleine. En dat kantoor is eigendom van boekhouder, fiscaal adviseur en bovenal ondernemer Sebas Bennis.

Als zelfstandige houdt u meerdere ballen hoog. Toch bent u liever bezig met uw eigen business dan met randzaken in uw onderneming. Geen zorgen, want uw financiële en fiscale administratie is ons vak. Samen met u gaan wij voor de totaaloplossing. En samen maken wij uw zaak tot een succes.

Contact opnemen
Sebas Bennis

Sebas Bennis

Over Sebas

Mijn naam is Sebas Bennis, eigenaar van administratiekantoor Kubus Zuidplas. Met mijn administratiekantoor bied ik ondernemers een totaalpakket op financieel en fiscaal gebied. Hierdoor heb je één aanspreekpunt die op de hoogte is van jouw totale financiële situatie.

Om een totaalpakket op financieel en fiscaal gebied te kunnen aanbieden ben ik aangesloten bij Kubus Coöperatie. Kubus is een samenwerkingsverband van ongeveer 100 administratiekantoren, accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs. Met 380 adviseurs en 9490 klanten is er binnen Kubus Coöperatie altijd wel kennis beschikbaar om je nog beter van dienst te zijn.

Ik ben met mijn administratiekantoor aangesloten bij Kubus Coöperatie om dezelfde reden waarom ik mensen adviseer om een boekhouder in de arm te nemen: focus. Waarom zou je het wiel zelf gaan uitvinden als andere mensen hier al over nagedacht hebben?

Na 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waar ik mij heb beziggehouden met het voeren en controleren van de administratie, heb ik 7 jaar geleden de overstap gemaakt naar een administratiekantoor. Daar heb ik mijn kennis en ervaring verrijkt met het samenstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangiftes.

Mijn visie is dat een goed advies een integraal advies is. Door inzicht in de totale financiële situatie te combineren met kennis van de klant is het mogelijk om de volledige situatie in beeld te krijgen en de juiste diagnose te stellen. Dan pas kan een adviseur tot een goed advies komen

Mijn missie is het aangaan van duurzame relaties met eigenaren van micro-ondernemingen (maximaal 10 man personeel) om hun van passend advies te kunnen voorzien op financieel en fiscaal gebied.

Mijn strategie is het opbouwen van klantkennis. Dit doe ik aan de ene kant door het monitoren van de financiële situatie van mijn klanten door het doen van hun belastingaangiftes en het voeren van hun boekhouding. Aan de andere kant door hèt aanspreekpunt te zijn voor hun op financieel en fiscaal gebied.

Zoek je een partner waar je terecht kan met al je vragen op fiscaal en financieel gebied? Neem dan contact met mij op.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Zuidplas

Wolga 149
2911 RE Nieuwerkerk aan den IJssel

0180 – 234 014
sebas@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE